Scandal între Alex Velea și Lino Golden

Relația frumoasă dintre Alex Velea și Lino Golden s-a sfârșit. Cei doi nu se mai înțeleg absolut deloc. Mai mult, a început și un scandal între cei doi.

Prietenia s-a destrămat dar a început un scandal între Alex Velea și Lino Golden.

Scandal între Alex Velea și Lino Golden

Iubitul Antoniei nu mai suportă să fie luat peste picior de fostul său prieten Gino Golden și s-a hotărât să spună lucrurilor pe nume. De ce au ajuns într-o asemenea situație, la care nimeni nu s-ar fi așteptat? Potrivit declarațiilor lui Alex Velea, motivele care au stat la baza despărțirii dintre el și Gino sunt incompatibilitatea în ideile artistice care au generat multe frustrări. Mai mult, Mario Fresh și Gino au vrut să facă un grup doar cu Alex Velea, excluzându-i pe ceilalți artisti din Golden Boy Society. În altă ordine de idei, Alex Velea a spus că prietenia dintre Lino și Abi este una doar de dragul cifrelor și s-a arătat dezamăgit de caracterul de care “fiul adoptiv” a dat dovadă.

alex velea scandal

”Cum puteți, mă băieți, să vă dați mari prieteni. Când acum câteva luni, tu, Abi, îl înjurai de morți pe Lino și tu, Lino, îl făceai pe Abi gunoi? Dar știu, de dragul cifrelor. Tu, Lino, ești gata să lingi acolo unde ai scuipat. Uiți că acum câteva luni, omul ăsta ar fi făcut orice ca să te distrugă, iar acum pozezi în prietenul lui. Mi se pare josnic. Nu-mi imaginam căț poți să te duci atât de jos, dar uite că poți”, a menționat Velea.

Reacția șocantă a lui Lino Golden

Bineînțeles că Gino a reacționat imediat la spusele mentorului său și a postat, la rându-i un mesaj. Lino a plecat capul și i-a mulțumit atât lui Alex Velea cât și frumoasei sale iubite pentru că l-au tratat ca pe propriul lor copil. Mulțumesc unchiule că ai avut încredere în mine și că m-ați luat la voi în casă. O să rămân veșnic recunoscător. Drumurile noastre se separă, dar vă doresc tot binele din lume. #nofakepost #dinsuflet”, a scris Lino Golden.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.