Scandal între Mircea Badea și Violeta Alexandru

În urmă cu doar câteva zile a izbucnit un scandal între Mircea Badea și Violeta Alexandru. Ministrul Muncii îl acuză pe prezentator că i-a publicat numărul de telefon în direct la televizor.

Mircea Badea și Violeta Alexandru își aruncă cuvinte grele. E scandal între prezentator și ministrul Muncii, pentru că bărbatul i-ar fi dat numărul de telefon în direct.

Scandal între Mircea Badea și Violeta Alexandru

Primadonă, victimă, spune Mircea Badea despre Violeta Alexandru. Este scandal monstru între prezentator și ministrul Muncii. Femeia s-a supărat îngrozitor pentru că Badea i-a publicat numărul de telefon în direct la televizor. La rândul său, prezentatorul spune că el nu a făcut nimic greșit, pentru că datele de contact personale ale acesteia erau publicate pe pagina personală de facebook. Dar Violeta Alexandru i-a reproșat acestuia că a orchestrat împreună cu politicienii PSD o campanie „pentru a incita la ură”.

L-a pus pe facebook de vreo doi ani

„Reacţia Violetei Alexandru pare caz de targă, de perfuzii în cap. Doamna Violeta Alexandru a făcut multă paradă când a devenit ministru, că este foarte accesibilă şi şi-a postat numărul de telefon.

L-a pus pe Facebook de vreo doi ani, de când este ministru. Ce-a făcut după aia… Domnul ăla de la Casa de Pensii era în spital şi dânsa i-a făcut public numărul de telefon să îl sune pensionarii.

violeta alexandru

Eu, atunci, fiind preocupat să provoc pe cineva, am zis: «Domnule, uite preşedintele Consiliului Judeţean este ăsta, mail-ul lui public este ăsta. Uite, doamna asta este ministrul Muncii, ăsta e numărul de telefon. Asta e Direcţia de Protecţia Copilului unde lucrează mama uneia dintre agresoarele fetei din Târgu Jiu.»

Şi doamna Violeta Alexandru a zis gata!, este momentul să mă dau eu primadonă şi să mă dau victimă. Și dânsa, împreună cu uriaşul aparat de propagandă care o deserveşte, zice «mi-a făcut Badea public numărul de telefon».

Ori eu îl am de pe pagina dânsei. Este fake news. Nu eu i-am făcut public numărul de telefon. Pai eu am scris pe pagina ei?”, a declarat realizatorul tv la Antena 3. Pe de altă parte, Violeta Alexandru a declarat că ce face cu numărul ei de telefon este strict o decizie personală: „Ce fac eu cu numărul de telefon este decizia mea. Costurile pentru factura de telefon sunt acoperite de mine, nu de minister ca în cazul altor demnitari/șefi de instituții care au acest drept, de altfel. Oamenilor civilizați din această țară le-am răspuns personal la telefon, în măsura în care îmi permitea programul. Când nu puteam răspunde, cineva din echipa mea prelua mesajul și problema”.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.