Scandal la un liceu din România, după ce elevii au prăjit mici în sala de clasă

Imagini șocante au apărut pe TikTok, în urmă cu puțin timp, cu elevii unei clase a XI-a care prăjesc mici pe grătar în sala de curs. Conducerea Colegiului Economic “Partenie Cosma’ i-au sancționat pe tineri cu note scăzute la purtare și au pornit o anchetă, care pare că se va lăsa cu urmări grave.

Clasa de Turism și Alimentație publică a liceului s-a distrat teribil, iar filmulețul buclucaș a devenit viral. Directorul școlii, Daniel Negrean, a catalogat gestul elevilor drept „o chestiune tipică a adolescenților care vor să impresioneze în medul online”.

„Am avut o săptămână de promovare a specializărilor şcolii, cu un târg al specializărilor şi vizite ale elevilor de clasa a VIII-a, iar elevii din această clasă s-au gândit să facă mici la şcoală. Ei s-au organizat, au luat o tavă de mici, au adus grill a şcoală şi cartofi prăjiţi de-acasă”, a declarat directorul școlii pentru ebihoreanul.ro

În video se vede cum liceenii au așezat grătarul pe  banca de lângă fereastră și spuneau că ușa trebuie să fie închisă, pentru a nu ieși mirosul. Cu toate acestea, mirosul de mici a fost simțit pe holurile școlii de profesorii de serviciu. Conducerea instituției de învățământ  a descoperit că elevul care a pus totul la care ar fi vrut să-și impresioneze urmăritorii de pe Tiktok. Băiatul a recunoscut și și-a asumat sancțiunea dată de cadrele didactice. Mai mult, acesta a recunoscut că el a cumpărat micii și a adus grill-ul și cartofii în clasă.

„Am vrut să văd dacă a fost filmat fără să-și dea acordul sau s-a filmat el. Iar el a recunoscut că s-a filmat, pentru că a vrut să devină «șmecher pe TikTok”, iar această «șmecherie» l-a costat 4 la purtare. Pentru că limbajul pe care el l-a folosit nu este demn de un elev, indiferent despre ce liceu vorbim”, a spus Negrean.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata