Scandal monstru între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Când consumă droguri nu mai știe ce face

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu au ajuns nici acum la un consens. Scandalul continuă și cântăreața face acuzații grave.

Claudia Pătrășcanu face acuzații incredibile la adresa fostului său soț. Cântăreața spune că Gabi Bădălău a lovit-o.

Scandal monstru între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Consumă substanțe interzise

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se luptă aprig pentru a câștiga custodia copiilor. Potrivit tacataca.prosport.ro, vedeta spune că atât timp cât a stat în casă cu fostul său soț a trecut prin momente cumplite. Ea susține că Gabi a fost violent cu ea și nu mai suportă nimic din toate acestea. Mai mult, Claudia spune că atunci când fostul său soț consumă substanțe interzise, nu mai știe ce face.

Am fost agresată, copiii plângeau să mă lase în pace

Claudia roagă autoritățile să ia măsuri urgente împotriva lui Gabi Bădălău pentru i-a terorizat și copiii. Am fost agresată, copiii erau de față și plângeau să mă lase pentru ca erau speriați.  A sărit să dea în mine, adresându-mi injurii, urlând, tremura. Dar am strigat la mama mea care era în bucătărie, jos și m-a scos din mâinile lui.

A spart două uși sub privirea copiilor noștri. A fost ceva îngrozitor. De aceea insist cu disperare, repet, să se ia măsuri. Pentru că în momentul în care consumă acele substanțe nu mai știe ce face. Mereu stau cu grijă și sunt cu inima cât un purice când copiii merg la el știind tot ce se întâmpla cu el.

A venit de câteva ori și a luat copiii de la Constanța sub influența substanțelor, atât el cât și șoferul cu care locuiește și în aceeași casă, uneori’, a povestit Claudia Pătrășcanu pentru playtech.ro. Cântăreața a mai declarat că toate dovezile pe care le-a adus în fața instanței nu au fost luate în seamă, pentru că totul e susținut de Niculae Bădălău.

A declarat război acestei familii

“Unde va fi trimis băiatul să-şi facă testul drogurilor, bunicule? Tot la relaţiile de baza pe care vi le-aţi format datorită sacoşele de bani pe care fiul dv le aducea în casă şi pentru care tremuram de frică? Unde îl veţi trimite pe odorul pentru care i-aţi plătit zeci de mii euro la cămătari în procese penale cu furt de maşini? Cu anturaje dubioase, bunica (mama) care datorită dv a ajuns sa facă toate aceste nenorociri? Pentru care îi luaţi apărarea în loc să-l duceţi pe un drum bun?! Dacă aţi uitat, vă readuc eu aminte când aţi plătit cu bani grei un martor mincinos în procesul cu furt de maşini în care era implicat şi fiul. Dar pentru care l-aţi scos basma curată, iar alţii stau şi zac în închisoare datorită unei mărturii mincinoase”, a mai scris Claudia Pătrăşcanu pe Facebook.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.