Scandalul Anna Lesko-Andreea Bălan: Moldoveanca îi ia apărarea lui George Burcea

Totul despre Scandalul Anna Lesko și Andreea Bălan. Cântăreața de peste Prut îi ia apărarea lui George Burcea

Anna Lesko i-a luat apărarea lui George Burcea și a criticat-o pe Andreea Bălan

 

Scandalul Anna Lesko-Andreea Bălan: Moldoveanca îi ia apărarea lui George Burcea. Lesko a declarat că nu este de acord cu atitudinea Andreei Bălan de a-și aduce familia în prim-plan, la televizor.

Asta e doar în capul Andreei Balan, a spus Anna Lesko.  Oricum, Andreea crede că toată lumea profită. Nu e ok ce face în presă, nu-ți speli rufele în afara casei, mai ales când ești artist. Artistul nu trebuie să cerșească empatia!”,  a spus Anna Lesko la emisiunea Ferma, într-o discuție cu Viviana Sposub, fata care a aparut in imagini tandre cu George Burcea.

Anna Lesko și Andreea Bălan, la cuțite

Anna Lesko spune că s-a vazut de cateva ori in viață cu Andreea Bălan și nu au o relație de prietenie. Ba mai mult, se pare că intre cele două exista și o oarecare rivalitate. În urma cu câțiva ani, la o emisiune , un șef de la un post de radio, a spus că ”intrarea Annei Lesko pe piața muzicală s-a făcut cu mari presiuni”. Însă nu a pomenit vreun nume, că toate că oamenii s-au gândit la Irinel Columbeanu, care pe atunci era într-o relație cu Monica Gabor.

La acea vreme, Anna Lesko a reușit să le devanseze pentru o perioada pe cântărețele iubite în acea perioada, printre care și Andreea Bălan. 

George Burcea, despre iubire și Viviana Sposub

Pe de alta parte, George Burcea declarat, de curând, că fosta soție i-a contactat pe producătorii de la PROTV, după ce a aflat că a trecut castingul pentru emisiunea Ferma.

” În timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate. Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată. Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii”, a mai spus George Burcea, în cadrul emisiunii Ferma.

În urmă cu puțin timp, actorul a vorbit pentru prima oară despre momentul cand s-a sărutat cu Viviana Sposub, asistenta de la emisiunea Vorbește lumea. Burcea a declarat că nu s-a înscris la Ferma cu gândul de a se îndrăgosti, dar, in acelasi timp, dragostea  te întreabă dacă poate intra în viața ta sau nu și se așteaptă să fie luat prin surprindere. 

”Voi da frâu liber tuturor sentimentelor pe care le voi avea, căci asta mi-am dorit mereu: să fac lucruri pentru mine, nu pentru camere, presă și tv. Cred că niciodată nu suntem pregătiți să ne îndrăgostim, să facem copii, nuntă și alte nebunii, dardragostea-i frumoasă când poposește în sufletul tău fără să o chemi disperat. Sunt tănâr, sănătos, liber și am tot dreptul să fac ce vreau, cu cine vreau și unde vreau. Eu nu trăiesc pentru oameni, eu trăiesc pentru sufletul meu”, a mai declarat George Burcea.

 VIDEO:

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.