Se anunță o vară cu război. Oana Zăvoranu a fost dată în judecată. Querida va face prăpăd

Vedeta a spus că va face orice să rezolve problema, dar recent, totul a luat o întorsătură neașteptată și doctorul i-a făcut brunetei dosar penal. Iată incredibilul motiv.

Soţul meu a găsit în 2018 nişte facturi falsificate, pe nişte aparate-fantomă

„S-a întâmplat totul la sfârşitul anului 2016, fiindu-mi prezentat ca fiind un medic serios, dintr-o familie de medici. Nimic din CV şi aparenţe nu dădea de bănuit.

Dispuneam de bani cash şi a început individul să-mi ceară diverse sume de bani la ceas de noapte, pentru a cumpăra diverse aparate pentru clinică. Când nu am găsit niciun aparat medical în clinica noastră, atunci am descoperit că e ceva putred.

Soţul meu a găsit în 2018 nişte facturi falsificate, pe nişte aparate-fantomă. Avocaţii la care am apelat au înregistrări video şi audio cu momentele în care doctoraşul Furtună se milogeşte la mine.

Citește și  Viorel Lis are mari probleme de sănătate. Atacurile cerebrale l-au pus la pământ

Acest individ este un şmecher, un profitor şi un escroc. Pe unde a fost, a fost dat afară, pentru că a ciordit, pe româneşte”, a susținut atunci vedeta.

„Nu mă ocup personal de această problemă, mi-am angajat un avocat care să mă reprezinte”

Medicul părea mai detașat ca niciodată și a mărturisit că nu se implică personal, pentru că are avocat. „Acuzațiile nefondate ale doamnei Zăvoranu au făcut obiectul unei anchete DNA în cadrul căreia am dat declarații și am pus la dispoziție toate documentele care mi-au fost solicitate.

Nu este vorba despre cuvântul meu împotriva cuvântului dnei Zăvoranu, ci despre o acțiune a justiției care trebuie să aibă la dispoziție toate probele în acest dosar.

Nu mă ocup personal de această problemă, mi-am angajat un avocat care să mă reprezinte și care mă ține la curent cu mersul lucrurilor, doamna Ioana Mates.

Eu sunt medic și sunt implicat în management sanitar și nu îmi doresc decât să îmi fac meseria. Nu îmi doresc publicitate pe tot felul de subiecte false”, a declarat acesta pentru Click.

Citește și  Oana Zăvoranu vrea copii. Când va fi să fie, îmi doresc un Alex Junior

Medicul a împrumutat-o pe brunetă cu 40.000 de euro?

În acest moment, au ieșit la iveală lucruri necunoscute de nimeni, iar medicul spune că i-a făcut plângere penală pentru că i-ar fi dat Oanei 40.000 de euro, bani care nu i-au fost returnați. Iar când aceștia a fost insistent, Oana l-ar fi șantajat.

„Curtea de Apel a constatat infracțiunea, în urma plângerii mele și au trimis-o în judecată. Eu nu am chemat-o în judecată. Eu am răspuns solicitărilor organelor abilitate. Nu am nici o teamă, decât cea de Dumnezeu. Dacă greșesc, îmi asum și răspund. M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de eu

Citește și  Cătălin Botezatu și-a pregătit terenul. Construiește un hotel boutique pe care vrea să-l conducă

După aceea, au scăzut la 300.000 de euro. (…) Și ea, și avocatul mi-au spus că trebuie să merg la un notar și să semnez un document, pus de mine la dispoziția organelor de anchetă.

Am întrebat cum se demonstrează notarului prejudiciul (n.r. suma transferată de medic ar fi reprezentat, oficial, returnarea unui împrumut) . Mi-au zis că notarul este prieten”, a declarat medicul pentru Click.

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata