26 27

Se anunță un divorț greu între Andreea Bălan și George Burcea

Sursele spun că cei doi soți Andreea Bălan și George Burcea s-au reîntâlnit. Se anunță un divorț greu.

Situația dintre Andreea Bălan și George Burcea nu s-a schimbat. Dimpotrivă. Se anunță un divorț greu între cei doi.

Se anunță un divorț greu între Andreea Bălan și George Burcea

Se aude în târg că George ar fi venit să-și vadă fetițele abia după două săptămâni de la reîntoarcerea de la Ferma. Lucru care a deranjat-o cumplit pe Andreea Bălan. Și atunci, nu le-ar fi adus nimic micuțelor, venind acasă cu mâna goală. Pe de altă parte, potrivit cancan.ro, cântăreața vrea să ceară custodie totală, iar George se pare că nu e de acord cu asta. Mai mult, se aude că și George ar fi contactat un avocat, cu care urmează să pregătească strategiile pentru proces. În plus, sursele spun că el nu va ceda deloc și vrea, la rându-i, custodia totală. Ba mai mult, se aude în târg că ar râvni și la vilă plus alte bunuri.

Citește și  Andreea Bălan, internată de urgență în spital. A fost la un pas de septicemie

andreea balan

Actorul o acuză pe cântăreață că l-a înșelat

O nouă ipoteză apare acum la orizont. George Burcea o acuză acum pe Andreea că l-a înșelat. Burcea spune că Andreea Bălan știa că el a consumat substanțe stupefiante. El spune că a început să fie căutat de poliție, doar după ce Andreea Bălan i-ar fi sunat pe oamenii legii.

„Poliția Ilfov nu “m-a filat mult timp”… Așa cum au scris “genialele” ziare. Sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informați de Andreea. Spun asta pentru că eram de față când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram când mi s-a cerut politicos să eliberez “platoul de filmare”. Andreea știa că eu am consumat substanțe. De unde? Si-a însușit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor. Apoi a început să întrebe în dreapta și-n stânga”, a declarat George Burcea. Pe de altă parte, se vede că George nu suferă deloc. La emisiunea Ferma de la ProTV unde a participat ca și concurent și-a făcut o relație cu frumoasa prezentatoare Viviana Sposub.

Citește și  Amănunte necunoscute din viața lui Cheloo. De ce a divorțat de prima soție. Motivul este uluitor