Se anunță vremuri grele pentru Elena Udrea. Clarvăzătoarea Carmen Harra i-a prezis viitorul

Dar asta nu e tot, pentru că Carmen Harra spune că nenorocirile abia acum încep pentru fostul ministru al Turismului.

Potrivit informațiilor oferite de una dintre marile prezicătoare ale lumii, Elena Udrea avea toate șansele să-și spele din păcate anul acesta, însă a făcut aceleași greșeli. Iar acum a venit momentul să plătească pentru tot trecutul.

Ea încă mai poate naviga o perioadă de timp, să încerce să inducă în eroare

„Mă uit la Elena Udrea de ani de zile și am știut că o să se ajungă aici. Eu anticipez, pur și simplu, bazat pe potențialul ăsta de a folosi intuiția. Anticipez unde merge omul cu acțiunile lui.

Dacă urmăriți presa, acum ani de zile, am spus că o să se căsătorească cu un bărbat mai tânăr și că o să facă un copil. Lucruri care păreau imposibile, pentru că era prea în vârstă. T

Citește și  Traian Băsescu, grav bolnav. A fost internat de urgență la spital

ot eu am spus despre că va fugi, că va fi prinsă și că, în final, va executa această sentință. Ea încă mai poate naviga o perioadă de timp, să încerce să inducă în eroare, poate, autoritățile, dar intră într-un an karmic. De acolo nu mai are loc de întors.

Am furat prea mult! Am făcut prea multe greșeli!

„Eu studiez conceptul ăsta pitagorian și știu că noi nu putem să ieșim din acțiunile noastre de timp și din conceptul de karmă. Karmele ei încep s-o urmărească și ea trebuie să le plătească. Inteligent ar fi să spună ‘Hai să nu mai pozez în victimă, pentru că am copil mic!

Hai să accept că am greșit! Am furat prea mult! Am făcut prea multe greșeli! Hai să plătesc pentru ce am greșit și, atunci, îmi va fi mai ușor!Atât timp cât vreau să mă eschivez și să fiu o victimă, nu o să meargă această încercare a mea!’ Ea va ajunge, până la urmă, s ă își plătească pedeapsa și va ajunge în pușcărie.

Citește și  Arată bestial după ce a slăbit 20 de kilograme. Ce a făcut Oana Roman

Finalul lui 2022 și parcursul lui 2023, aceasta este perioada ei de răscruce și perioada ei de plată karmică

„Ăsta era anul ei de reflecție. În anul ăsta, ea avea șansa să corecteze ceva. Noi putem, totuși, să corectăm lucrurile pe care le-am greșit. Putem să acceptăm lucrurile pe care le-am greșit. Putem să ne cerem iertare. De aia Dumnezeu ne-a lăsat șansa să ne ducem și să ne cerem iertare.

Iertarea e dumnezeiască. Ăsta era un an în care putea să obțină această iertare. Nu a făcut-o! (…) Anii de plată sunt ultimii 12 ani. Finalul lui 2022 și parcursul lui 2023, aceasta este perioada ei de răscruce și perioada ei de plată karmică”, a mărturisit clarvăzătoarea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata