Se apropie cadourile de Crăciun. Cele mai bune metode pentru a depista produsele contrafăcute

Îmbrăcăminte? Genți? Pantofi? Și toate de firmă? Ar fi mult prea frumos dacă ar fi totul real atunci când le achiziționăm. Se apropie sărbătoarea Crăciunului și trebuie să știți care sunt cel mai bune metode pentru a depista produsele contrafăcute.

Piața e plină de falsuri pe care trebuie să știm cum să le depistăm. Iată care sunt cele mai bune metode pentru a găsi produsele contrafăcute.

Se apropie cadourile de Crăciun. Cele mai bune metode pentru a depista produsele contrafăcute

O primă deosebire între produsele de firmă și falsurile o reprezintă mirosurile. Adevărata calitate nu conține ingrediente toxice și deci nu au un miros înțepător. Nu același lucru se întâmplă cu falsurile care, de cele mai multe ori, sunt vopsite cu lacuri și vopseluri care miros foarte urât. Iar acest lucru se întâmplă nu doar la genți sau pantofi, ci și la blugi. De asemenea, un produs de firmă nu va avea niciodată decât o căptușeală de calitate, de obicei din bumbac unde este inscripționat și logo-ul firmei respective.

Citește și  Nimeni nu știe asta. Ce meserie a avut Lidia Buble înainte de a deveni cântăreață

parfumuri contrafacute

Atenție la certificatul de calitate

De asemenea, produsele de firme vor avea capse sau alte accesorii tot cu logo-ul oficial și sunt extraordinar de bine finisate. Mai mult, înainte de a cumpăra un produs, verificați cu atenție și eticheta. Acolo trebuie să existe informații complete despre producător, calitatea materialelor dar și cum trebuie acestea întreținute și curățate. Nu în ultimul rând, firmele care se respectă vor da fiecărui client o garanție și un certificat de calitate.

Comparați prețurile cu cele din magazinul oficial

Potrivit eccromania.ro, e important să verificați pe site-ul producătorului să vedeți dacă există o listă a vânzătorilor oficiali. Tot acolo veți putea vedea și dacă există oameni care au depistat site-uri ce vând produse contrafăcute. E foarte important să comparați prețurile cu cele din magazinele oficiale. Ofertele mult prea tentante de pe internet nu prezintă încredere. Dacă, totuși, ați apucat să cumpărați lucruri contrafăcute, vorbiți cu banca și cereți să vi se trimită banii înapoi.

Citește și  Andreea Esca și soțul ei au probleme mari cu legea. Au fost dați în judecată

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.