26 27

Se dă ultima bătălie pentru Primăria Capitalei. Bucureștenii l-au votat pe Nicușor Dan

Cu puțin timp înainte de închiderea urnelor, se dă ultima bătălie pentru Primăria Capitalei. Nicușor Dan are un avans de 5 procente în fața Gabrielei Firea.

Ultima bătălie pentru Primăria Capitalei. Gabriela Firea e cu nervii întinși. Nicușor Dan are un avans de 5 procente în fața actualului primar al Capitalei.

Se dă ultima bătălie pentru Primăria Capitalei. Bucureștenii l-au votat pe Nicușor Dan

Potrivit adevarul.ro, ultima bătălie pentru Primăria Capitalei se dă în aceste momente. Conform cifrelor furnizate de casele de sondare pe baza EXIT POLL, Nicușor Dan are un avans de 5 procente în fața Gabrielei Firea. Această diferență are toate șansele să crească dacă prezențe la urne va fi mai mare.

Ce se întâmplă în sectoarele Capitalei

În sector 1, Daniel Tudorache se luptă cu Clotilde Armand, dar sigur că se pot schimba și aici multe, în funcție de prezența la vot. Sursele spun însă că favorită este Clotilde Armand. Foarte puțin mai are să intre în primăria sectorului 2 Radu Mihaiu. La rândul său, Robert Negoiță de la Pro România este favoritul cetățenilor din sectorul 3 al Capitalei.

Citește și  EXIT POLL. Rezultate alegeri locale București 2020. Cine sunt noii primarii de sector

clotilde armand

Dar la o diferență foarte mică de el, se află Adrian Moraru. Negoiţă a fost însă avantajat de faptul că în acest sector oamenii au venit în număr mic să voteze. Dacă însă localnicii vor ajute la vot pe ultima sută de metri, totul se va putea schimba. În sectorul 4, la ora 16.00 pe primul loc se situa Simona Spătaru. La o diferență foarte mică în spatele ei era Daniel Băluţă. După doar o oră însă, situația s-a schimbat total.

La ora 19.00, cei doi erau aproape umăr la umăr. Chiar dacă multă lume a crezut că Piedone va lua fața tuturor în sectorul 5, situația nu stă deloc așa. Pe primul loc în acest moment se află  Cristian Băcanu (PNL), urmat de Daniel Florea (PSD). Cristian Popescu Piedone se află pe locul trei, iar pe cel de-al patrulea este Marian Vanghelie (PSDI). Favoritul în sectorul 5 rămâne însă Cristian Băcanu. Nu în ultimul rând, sursele estimează că victoria detașată îi va aparține lui Ciprian Ciucu.

Citește și  Andreea Berecleanu face declarații incendiare despre Gabriela Firea