Se iubește cu Viviana Sposub, dar mai poartă încă verigheta

Să fi uitat oare George Burcea de Andreea Bălan? Se pare că nu, din moment ce acesta mai poartă încă verigheta pe care o are în urma căsătoriei cu cântăreața.

A declarat că s-a îndrăgostit de Viviana Sposub, dar mai poartă încă verigheta pe care o are de la căsătoria cu Andreea Bălan. Ce se întâmplă, de fapt?

Se iubește cu Viviana Sposub, dar mai poartă încă verigheta

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut la emisiunea Ferma de la ProTV, iar ușor, ușor, aceștia s-au îndrăgostit. Sursele spun că cei doi s-au mutat împreună, dar invitat într-o emisiune televizată, s-a observat că acesta poartă încă verigheta. Un detaliu care i-a pus pe gânduri pe toți internauții.Pe de altă parte, actorul a fost acuzat de câteva ori că s-ar folosi de Viviana Sposub pentru a câștiga concursul, dar nimeni nu știe care este de fapt adevărul.

viviana sposub

George spune că situația este una clară, pentru că își dorește să-și construiască un viitor alături de ea. Cei doi nu se grăbesc însă, pentru că au trecut prin multe lucruri. „Mă bucur de ceea ce mi se întâmplă și vreau să trăiesc prezentul. Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent.”, au declarat cei doi îndrăgostiți.

Declarație emoționantă pentru Viviana

Cu puțin timp în urmă, George a făcut o declarație de dragoste pentru iubita sa, la care nimeni nu s-ar fi așteptat. “Noi suntem droguri. Nici măcar nu ne placem, dar ne place ce facem. Noi suntem droguri.  Nici măcar nu vorbim, de ce să vorbim că deja ne simțim. Droguri. Tu și cu mine, facem un rău care ne face bine. Uuu… și nici legea firii nu poate să pună cătușe iubirii” sunt primele versuri ale melodiei la care Connect-R a lucrat împreună cu Nane. Iar refrenul sună astfel: “Faci tu ceva ce-mi place mie / Faci tu ceva de nu-ți rezist / Tu ești si rău, dar ești și bine / Ești drogul meu neinterzis /Ești cel mai dulce compromis!”.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.