Se vinde vila lui Columbeanu. Cu tot cu obiectele de artă din interior

În timp ce Irinel Columbeanu abia se mai descurcă de pe zi pe alta, vila lui se vinde cu o sumă incredibilă.

Vila lui Irinel Columbeanu se vinde. Palatul se dă cu tot cu obiectele de artă din interior, inclusiv celebra sculptură a lui Sabin Bălașa, Echilibru.

Se vinde vila lui Columbeanu. Cu tot cu obiectele de artă din interior

Imensa vilă a lui afaceristului Irinel Columbeanu se vinde. Imobilul care nu-i mai aparține acestuia din anul 2012, va fi dată pentru suma de 3,9 milioane de euro. Potrivit click.ro, vila are 15 dormitoare. Actualul proprietar spune că, în cazul în care nu se va găsi un cumpărător pe măsură, se poate închiria. Pentru suma de 15.000 de euro lunar.

“Vilă de vânzare/închiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp construcţie. 15 dormitoare cu baie şi dressing propriu fiecare, saună, piscină interioară şi exterioară, ponton, 5 bărci la lac, bucătărie profesională. Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locaţie de evenimente”. Aceasta este prezentarea făcută de o agenție imobiliară.

Citește și  Ce pensie are Ion Iliescu. Fostul președinte al României va împlini 94 de ani

columbeanu

Se dă odată cu sculptura lui Brâncuși

Vila se va da odată cu celebra sculptură a lui Brâncuși, Echilibru, care a a fost scoasă la licitație pe 24 martie 2015. Prețul de pornire a fost de 80.000 de euro, iar specialiștii spuneau că va ajunge la 150.000 de euro. În acel moment, să facă o afacere bună cu statuia. Din păcate, aceasta a fost retrasă din licitație, după sesizarea băncii la care afaceristul avea datorii de peste 7 milioane de euro.

Columbeanu stă acum într-un apartament cu 2 camere din Colentina

Fostul milionar a pierdut totul din cauza datoriilor. Acesta stă în acest moment într-un apartament cu două camere, situat în zona Colentina. De la viața de milionar, acesta a ajuns să conducă singură un Opel la mâna a doua, să-și facă mâncare și curățenie. Au trecut vremurile în care a fost înconjurat de șoferi, bucătărese și menajere. Chiar și așa, Irinel Columbeanu a declarat că nu îi lipsește viața de milionar.

Citește și  S-a lăsat cu scandal. Larisa și Alin Oprea divorțează la tribunal

redactat de voice over Romania