Secretul căsniciei fericite a fost dezvăluit de Loredana

Împlinită atât pe plan profesional cât și sentimental, Loredana a descoperit secretul căsniciei fericite.

Loredana Groza și soțul său au 22 de ani de mariaj. Artista a dezvăluit care este secretul căsniciei fericite.

Secretul căsniciei fericite a fost dezvăluit de Loredana

De peste 22 de ani, Loredana Groza e fericită alături de lângă soțul ei. Care să fie oare secretul căsniciei fericite a celor doi? Lori pune că cel mai important lucru este ca partenerul să nu fie gelos. Un alt aspect important îl constituie încrederea în jumătatea ta. Pe de altă parte însă, Loredana și soțul ei lucrează în showbiz și reușesc astfel să înțeleagă mult mai bine problemele, găsind urgent și o rezolvare a acestora.

”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a declarat Loredana pentru viva.ro.

Citește și  Horia Brenciu, dezvăluiri despre prima meserie. Reușea să strângă doar câțiva lei

loredana groza

Cine este partenerul de o viață al Loredanei

Loredana și Andrei Boncea au spus da pe data de 10 iunie 1998, exact în ziua în care cântăreața a împlinit 28 de ani. În același an, cei doi au devenit părinții micuței Elena, care va împlini 22 de ani. Cel cu care artista își împarte viața este producător de film și și-a trecut în CV câteva producții de succes. Este vorba despre ”Garcea și oltenii”, Supraviețuitorul” sau ”Fire and Ice: Cronica Dragonilor”. Totodată, Andrei Boncea a produs și câteva filme străine care s-au făcut în România, respectiv ”Amen”, ”Callas Forever”, ”Modigliani” sau ”Joyeux Noel”. Deși este un producător de succes, Andrei Boncea nu apare des în presă și nici la televizor.

”De la început, amândoi am zis că aşa e cel mai bine. Andrei e un tip foarte discret şi nu vrea să stea în lumina reflectoarelor. E suficient să fie o persoană în casă care să atragă atâtea bliţuri”, a mărturisit fericita soție.

Citește și  Răsturnare de situație. Aurel Pădureanu nu vrea să divorțeze de Catanga

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.