Secretul frumuseții lui Kate Middleton: lapte de migdale și goji

Atunci când ești una dintre cele mai apreciate femei din lume, trebuie să ai mare grijă de imaginea ta. Iar Kate Middleton știe cel mai bune cum să o facă. Care e secretul frumuseții lui Kate Middleton.

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Iată care este secretul frumuseții lui Kate Middleton.

Secretul frumuseții lui Kate Middleton: lapte de migdale și goji

Toată lumea se întreabă cu arată ducesa de Cambridge atât de bine? Care e secretul? În primul rând, aceasta nu face niciodată rabat de la sport, în special yoga și schi. Pe de altă parte, aceasta adoră și echitația, ca orice aristocrată. De asemenea, Kate preferă stilul de viață sănătos, care implică o alimentație pe măsură. În acest sens, ducesa este foarte atentă la tot ceea ce înseamnă carbohidrați. În consecință, ea consumă o cantitate redusă de paste, pâine sau prăjituri.

Adoră bomboanele gumate

Puțină lume știe însă că ducesa este supranumită regina Smoothie. Și asta pentru că iubește la nebunie să consume cele mai ciudate combinații de legume și fruct. Pe care, deși nu crede nimeni, le prepară singură. Combinația ei preferată este cea de lapte de migdale și goji. Dar până și Kate are o plăcere nevinovată: bomboanele gumate. Iar acest lucru evident că o face și mai iubită de supușii săi. De asemenea, Ducesa de Cambridge consumă în mod regulat carne de curcan cu varză, preparată la abur.

Are instructor personal de fitness

Pe de altă parte, ducesa adoră deserturile tradiționale, respective budica de caramel și tortul de fructe. Și nu îi lipsește niciodată ceaiul. Iar acest lucru, spun oamenii de știință, acesta e motivul pentru care aceasta elimină toxinele din corp. Potrivit eva.ro, ducesa, a avut un singur moment în care a avut ceva probleme cu greutatea. După ce a născut, un lucru absolut normal. Kate a declarat atunci pentru revista People că a avut un instructor personal de fitness și a urmat un plan de alimentație sănătos.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.