Selly a făcut un anunț surprinzător. Renunță la muzică

Unul dintre cei mai îndrăgiți tineri ai momentului, Selly a făcut un anunț neașteptat. Renunță la muzică.

Proiectul cu 5GANG i-a băgat în cont multe mii de euro, dar Selly s-a hotărât. Renunță la muzică.

Selly a făcut un anunț surprinzător. Renunță la muzică

Potrivit spynews.ro, a fost extrem de apreciat pentru proiectul său cu 5GANG  dar Selly a anunțat că totul s-a terminat.  A decis să renunțe la muzică și la trupa în care s-a aflat. Cunoscutul vlogger a  mărturisit că vrea o schimbare majoră în educația din România. Acesta este motivul pentru care nu vrea sub nici o formă să fie asociat cu muzica pe care a făcut-o și nici cu versurile. ”De vara asta am început să abordez niște subiecte serioase, eu de acum nu mai sunt Selly ăla pe care îl știați.

selly

Cum să mă mai prostesc pe internet! Am insistat ore întregi pe reforma educației din România. Iar asta înseamnă că eu de acum înainte nu mai sunt Selly ală pe care voi îl știți. Selly ăla pus pe caterinca și glume proaste. Pur și simplu nu mai sunt ăla. Eu acum sunt un om serios, sunt un exemplu. Nu mai pot să mă prostesc pe internet”, a declarat vloggerul pe canalul său de YouTube.

A fost doar o glumă pentru cei care l-au criticat

Bineînțeles că fanii au sărit imediat și așa s-a aflat că totul a fost o palmă dată celor care l-au criticat. Concluzia? Selly nu vrea să renunțe nici la muzică, nici la trupă dar vrea să schimbe și educația din România. Cu puțin timp în urmă, acesta a avut un mesaj tranșant pentru ministrul Educației, Monica Anisie. Asta pentru că aceasta n-a mai participat la o întâlnire cu vloggerul, inventând motive diverse. ”A spus că deoarece cresc cazurile de Covid nu va mai veni și va trimite, în schimb, un secretar de stat. Nu e penibil să vă fie frică să vă întâlniți cu un puști de 19 ani?”, i-a transmis el ministrului.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.