Sexul anal poate fi o partidă reușită. Sfaturi ca să aveți o experiență de neuitat

Mai devreme sau mai târziu, orice bărbat îi va propune iubitei sale o partidă de sex anal. Dacă vă surâde ideea, iată câteva sfaturi ca să aveți o experiență de neuitat.

Partenerul vrea să condimenteze seara cu sexul anal? Dacă nu aveți nimic împotrivă, puteți încerca, ținând cont de câteva sfaturi care vă vor fi de mare ajutor.

Sexul anal poate fi o partidă reușită. Sfaturi ca să aveți o experiență de neuitat

Sunt momente când într-o relație intervine plictiseala și unul dintre parteneri vine cu ideea de sex anal. Doar că unele femei renunță de la prima încercare, pentru că domnii nu le acordă atenția cuvenită. Ca să nu aveți parte de un moment neplăcut de la început, specialiștii vă sfătuiesc să apelați la un ajutor prețios: lubrifiantul. Și cel mai bun este cel pe bază de apă. De asemenea, spun oamenii de știință, nervii plăcerii sunt situați la intrare, așa că bărbații trebuie să fie adevărați domni. Doar așa, partenera va avea orgasm fără durere.

Citește și  Previziunile clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu se adeveresc pe zi ce trece. Vine al Treilea Război Mondial?

sex anal

Stimularea este foarte importantă

Un alt lucru de care trebuie să ții seamă este faptul că o femeie trebuie stimulată. Astfel, mușchii se vor relaxa și totul se va transforma în plăcere, nu în durere. De asemenea, partenerul trebuie să se familiarizeze cu anusul, iar acest lucru poate avea loc atunci când faceți o baie împreună. Pe de altă parte, când faceți sanal, nu excludeți stimularea suplimentară. Iar dacă vă simțiți în stare, puteți folosi și diferite jucării sexuale.

La primul semn de disconfort, opriți-vă!

Potrivit click.ro, în cazul domnilor, locul aflat chiar sub peretele rectal, adică prostata, poate fi o sursă de plăcere dacă este stimulată corect. La cel mai mic semn de disconfort, opriți-vă. Altfel, vă puteți trezi cu fisuri sau rupturi anale. Întotdeauna când apelați la sexul anal, e foarte importantă comunicarea. Doar așa vă veți da seama dacă vă place sau nu. Dacă sexul anal se împarte cu partenerul, reprezintă un moment pe care, cu siguranță, îl puteți repeta oricând.

Citește și  Acum poți afla dacă ești bun la pat. Trucuri care vă îmbunătățesc viața sexuală

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.