Sexul de o noapte. La ce boli te poți expune

Ai întâlnit o persoană care te-a cucerit din prima secundă și simți o plăcere intensă? Te gândești la sexul de o noapte? Fii atent la ce boli ce poți expune.

Îți face cu ochiul sexul de o noapte? Faci față emoțional? Ești sigur că nu te implici? Trebuie să ști la ce boli te poți expune.

Sexul de o noapte. La ce boli te poți expune

Dacă faci parte din categoria celor dornici de a avea pe cineva pentru o singură noapte, trebuie să ști și la ce boli te poți expune. Este o modalitate ușoară de a te simți bine, însă te poți trezi și cu boli cu transmitere sexuală. Sau, e posibil să ai parte de o sarcină nedorită. Ceea ce nu e prea plăcut. Trebuie să fii foarte atent la ce te înhami mai ales dacă ești femeie. Pentru că s-ar putea să te îndrăgostești de cel cu care ai petrecut acea noapte. Sigur, poți avea norocul să ajungi să formezi un cuplu. Sau să fi extrem de dezamăgită.

sex

La sexul de o noapte apelează mai mult femeile

Un alt dezavantaj este acela că ți-ai putea pierde stima de sine. Acesta este motivul pentru care oamenii nu recunosc dacă fac sex ocazional. Dar, pe de altă parte, femeile apelează la această metodă, atunci când consideră că nu sunt în stare să-și găsească un partener. E important, spun specialiștii, să faceți tot ce puteți ca să evitați să faceți pe plan sexual ceva ce puteți regreta mai târziu. Dar dacă sunteți siguri că faceți față situației, atunci dați frâu sentimentelor.

Sexul reduce stresul

Pe de altă parte, o noapte de sex reduce stresul. Pentru că în timpul relațiilor intime, corpul produce dopamină, dar și endorfină, cunoscut ca și ,,hormonul fericirii”. Potrivit descopera.ro, tot sexul este și o formă de activitate fizică. De altfel, specialiștii spun că, dacă aveți trei partide de sex pe săptămână, cu o durată de un sfert de oră, veți arde în jur de 7500 de calorii pe an. Dar sexul ne păstrează tinerețea și reduce riscul apariției cancerului.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.