Și-a văzut, în sfârșit, visul cu ochii. Ștefania lui Speak și-a luat permisul

E atât de fericită încât n-a rezistat să nu le dea tuturor vestea cea mare. Ștefania lui Speak și-a luat permisul de conducere.

Iubita lui Speak nu-și mai încape în piele de bucurie. Tânăra a împărtășit bucuria cu toți fanii. Și-a luat permisul de conducere.

Și-a văzut, în sfârșit, visul cu ochii. Ștefania lui Speak și-a luat permisul

S-a luptat mult să aibă carnet și iată că a reușit. Ștefania și-a luat permisul de conducere și le-a împărtășia bucuria sa tuturor fanilor. Sunt totalmente leșinată. Tocmai am ieșit de la examen, și ce credeți? Păzea, pentru că, sunt oficial șoferiță! Am luat permisul! Petrecere! Acum puteți înțelege de ce am fost așa secretoasă în ultima perioadă! Mă doare gâtul cât de mult am țipat! Nu pot să cred că în sfârșit am luat permisul”, a declarat ea.

stefania

 

Speak și-a luat imediat iubita în brațe

Potrivit spynews.ro, la fel de bucuros a fost și cântărețul, care și-a luat iubita în brațe și a felicitat-o cu dragoste. ”Ce faci șoarece? Ai luat permisul, bravo!!! Ia uite șoferița! În sfârșit!!! Ești fericită? Hai acasă să ne îmbătăm!”, a declarat tânărul. Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania în emisiunea Asia Express, când i-a oferit un superb inel de logodnă.

„Da, planurile au început deja să fie făcute. Ne conturam așa ideea în minte și eu, și Ștefan despre cum am vrea să fie nunta, doar că mai durează un pic până la nuntă. Dar noi ne-am apucat deja de pregătiri”, a susținut Ștefania, într-o postare pe facebook.  La rândul său, Speak a acordat un interviu pentru okmagazine.ro: „Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin. Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei.

Noi sperăm să treacă totul mai repede, pentru că suntem conştienţi că, pe lângă chestiile ce ţin de sănătate, care sunt cele mai importante, pe partea economică vom avea de suferit foarte mult”.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.