Și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu. Flick și Denisa Hodișan s-au căsătorit religios

La doar o lună de când au spus da în Grecia, în fața ofițerului Stării Civile, Flick și Denisa Hodișan s-au căsătorit religios.

S-au căsătorit religios și sunt mai fericiți ca niciodată. Flick și Denisa Hodișan și-au unit destinele și în fața Domnului.

Și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu. Flick și Denisa Hodișan s-au căsătorit religios

Ziua de duminică, 11 octombrie 2020, Flick nu o va uita niciodată. Este momentul în care s-a căsătorit religios cu Denisa Hodișan. La fel ca și cununia civilă, și cea religioasă a avut loc în mare secret. Cel care a dat vestea a fost tot Flick pe contul său de socializare. Acesta a postat o fotografie în care se află alături de soția lui, în biserică. El a purtat un costum negru extrem de elegant, iar ea de mireasă extrem de frumoasă.

cununie religioasa flick

Flick a spus totul în rime

În stilu-I caracteristic, Flick a pus totul pe rime, iar fanii au fost extrem de fericiți. Și ți-am promis la marea albastră, că o să fiu al tău mereu. Și am dus ieri povestea noastră, să ne-o sfințească Dumnezeu”, a scris Flick pe Instagram!”. Internauții le-au transmis tot felul de mesaje de felicitări și le-au urat casă de piatră.

Citește și  Secretul căsniciei fericite a fost dezvăluit de Loredana

Cină romantică la o lună de căsătorie

Când cei doi au împlinit o lună de la căsătorie, Denisa i-a făcut o surpriză cu totul neașteptată lui Flick. A pregătit o cină romantică. Aceasta și-a prins părul și le-a cerut fanilor să o susțină, menționând că înainte de căsătorie nu era deloc o gospodină. ”Să știți că mâine, de fapt, după ora 00:00, eu și Flick sărbătorim o lună de când ne-am căsătorit pe insulă în Grecia. Așa că, m-am hotărât să pregătesc o cină romantică, să gătesc eu”, a postat la acea vreme Denisa Hodișan pe Instagram. Bineînțeles că Flick s-a arătat extrem de fericit de surpriza făcută de soția sa.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.