Sile Cămătaru a dat peste o altă nenorocire

Aflat în spatele gratiilor, Sile Cămătaru a dat peste o altă nenorocire. Acum este și bun de plată.

De parcă nu i-ar fi ajuns faptul că este în închisoare, Sile Cămătaru a dat și peste o altă nenorocire. Acesta va trebui să facă o plată.

Sile Cămătaru a dat peste o altă nenorocire

Un vechi proverb românesc spune că o belea nu vine niciodată singură. Aflat în închisoare, a dat peste o altă nenorocire. Acesta a primit cea mai proastă veste de la magistrații Curții de Apel București. Acesta a primit recent o nouă condamnare definitivă, care se adaugă la pedeapsa de 5 ani și 6 luni pe care o execută deja. De unde vine și acest mare necaz? Pe 11 decembrie 2017, Sile Cămătaru a fost prins,  când a introdus în penitenciarul Rahova, multe bunuri interzise. Acestea au fost ascunsă de interlop în bagaje. Este vorba despre două încărcătoare de telefon mobil, două telefoane și mai multe cartele.

Pe numele lui a fost deschis un nou dosar penal

Bineînțeles că lucrurile nu au rămas așa și pe numele său a fost deschis un nou dosar penal. Cu doar câteva zile în urmă, acesta a primit încă nouă luni de închisoare, ce se vor adăuga la pedeapsa deja existentă. Mai mult, Vasile Balint a fost obligat să plătească și 1.000 de lei, cheltuieli de judecată.

sile camataru si fiica

Vorbește cu familia pe Skype

Pe de altă parte, sursele spun că Sile nu are deloc o viață grea în închisoare. Mai mult, acesta se aude că vorbește cu familia pe Skype. „Te iubesc cel mai mult, de-abia astept să vii acasa”,  a postat Dani, fiul interlopului. „Liberare ușoară pentru tata Sile Centaurul României!”, a scris un amic al familiei lui Sile Cămătaru, au notat cei de la playtech.ro. Sile Cămătaru are nouă copii, iar trei sunt fete. Sursele spun că interlopul le iubește atât de mult încât nu le refuză absolut nimic.

„Părinții mei formează un cuplu de mai bine de 25 de ani. Mai am opt frați de care sunt extrem de mândră și de apropiată. Chiar dacă aproape fiecare este la casa lui, noi ținem legătura zilnic și ne ajutăm la nevoie. Suntem toți pentru unul și unul pentru toți. Noi, fetele, avem o legătură specială cu mama, față de care nu avem secrete. Ea ne și sfătuiește cum să ne îmbrăcăm. Tata nu este sever.

De exemplu, nu ne spune niciodată cum să ne îmbrăcăm și nici nu ne pune să ne schimbăm. Da, tata ne răsfață. De exemplu, ne-a făcut o sală de sport acasă, pentru a ne putea antrena în fiecare zi. Trebuie să recunosc că mie una nu îmi place să lucrez la aparate. În schimb, merg să alerg în parc cu prietenele mele. Am și grijă ce mănânc, știu că aspectul fizic este foarte important. Mama are grija de regimul nostru alimentar, ea mereu ne spune să avem grijă cu kilogramele. Din fericire, la noi în casa se mănâncă numai sănătos”, a declarat cu ceva timp în urmă pentru cancan.ro, Nicoleta, una dintre fetele interlopului.

 

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.