26 27

Silviu Prigoană, acuzații grave la adresa Adrianei Bahmuțeanu. „I-a bătut, i-a traumatizat. Pentru mine e decedată!

Războiul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană nu se mai termină. Prigoană face acuzații fără precedent la adresa fostei sale soții. „I-a bătut, i-a traumatizat. Pentru mine e decedată!”.

Chiar dacă au trecut cinci ani de la despărțire, Bahmuțeanu și Silviu Prigoană nu au îngropat securea trecutului. „I-a bătut, i-a traumatizat. Pentru mine e decedată!”.

Silviu Prigoană, acuzații grave la adresa Adrianei Bahmuțeanu. „I-a bătut, i-a traumatizat. Pentru mine e decedată!”

Contactați de reporterii Antena Stars, atât Adriana Bahmuțeanu cât și Silviu Prigoană au explicat ce se întâmplă între ei de data asta. Mai mult, afaceristul a explicat că Adriana și-a bătut copiii în perioada cât a stat la ea. În plus, se pare că cei mici au fost brutalizați și de iubitul Adrianei.

adriana si silviu

„A fost o hotărâre judecătorească prin care copii mi s-au atribuit mie. Acum un an de zile s-a pronunțat instanța și doamna a făcut apel. Adică a fost nemulțumită. Acum a fost primul termen. Nu i-a îndrumat. Copiii au venit la mine în 2018, bătut de mămică. A făcut circ. Nefiind program de vizitare, nici weekend, a venit cu trei zile mai repede bătut. Apoi copilul cel mic a fost bătut și de soțul doamnei la constanța pe 25 decembrie 2018, și am trimis o mașină să îi la Constanța. Celălalt copil avea niște probleme la școală și am reușit să îi echilibrăm acum”, a declarat Silviu Prigoană.

Citește și  Adriana Bahmuțeanu a ținut doliu după despărțirea de Prigoană. A făcut și colivă

Adriana vrea ca cei mici să locuiască unde vor

Totodată, Adriana Bahmuțeanu afirmă că ar fi cel mai bine ca hotărârea judecătorească să fie anulată. Ar fi bine ca micuții să fie locuiască acolo unde vor ei. În plus, Adriana zice că nu o deranjează dacă cei mici vor locuia la tatăl lor, pentru că acolo au confortul pe care ea nu-l poate oferi.

„Copiii s-au mărit. Pot să aleagă unde să stea. I-am îndrumat de fiecare dată să stea la tatăl lor. are o casă foarte mare, piscină, sală de sport. E mai bine să stea copiii la el. eu în trei camere ce să facă. Eu trebuie să merg și la muncă. Este mult mai bine să stea cu tatăl lor. sunt băieți. Au nevoie de tatăl lor. nu mi-am maltratat niciodată copiii. O ceartă între frați a ajuns subiect de televiziune. Mi-aș dori sa îi văd mai des. Aș vrea să nu se mai țină cont de programul de vizită impus de instanță, iar copiii să poată alege dacă vor să vin la mine.”, ne-a spus Adriana Bahmuțeanu.

Citește și  Călin Geambașu și Petre Geambașu au intrat din nou în război. Fiul și-a dat tatăl în judecată