26 27

Simona Gherghe a trecut prin momente cumplite. A fost bătută crunt

Viața Simonei Gherghe, vedeta Antenei 1, nu a fost nici pe departe lipsită de griji. Aceasta a fost bătută crunt la un moment dat.

Este una dintre cele mai iubite prezentatoare, dar Simona Gherghe a trecut prin momente grele în viață. A fost bătută crunt.

Simona Gherghe a trecut prin momente cumplite. A fost bătută crunt

Este în acest moment o femeie împlinită, cu o carieră frumoasă și o familie pe care și-a dorit-o. Puțini sunt cei care știu însă că prezentatoarea a avut un moment în care a fost bătută crunt. S-a întâmplat în copilăria Simonei, când aceasta și-a dorit cu ardoare să devină gimnastă. Vroia să-i calce pe urme Nadiei Comăneci. Din păcate însă, atitudinea antrenorilor au făcut-o să renunțe.

“Antrenorul de gimnastică, domnul Radu, şi balerina, doamna Balog, ne-au pus să facem şpagatul. Nu mi-a ieşit aşa cum ar fi trebuit şi m-am aşezat, cu picioarele depărtate, într-o imitaţie stângace de şpagat.
Profesorul m-a văzut, s-a apropiat şi m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt şi acum, pe şira spinării…

Citește și  De ce a acceptat Simona Gherghe emisiunea Mireasa

simona si familia

Tot ce-a urmat a fost un coşmar. Simpla prezenţă în sală a acelui om mă paraliza. (…) Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani. Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele învineţite.
Profesoara de balet, o unguroaică a cărei singură pasiune era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect nu ştiu ce mişcare… Părinţii nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente”.

De ce a renunțat la Acces direct

Frumoasa preezentatoare a spus și motivul real pentru care a renunța să mai fie la Acces direct: „Au fost 9 ani în care am învățat foarte multe. În care s-au întâmplat foarte multe. Și bune, și rele. Evident că pe cele rele le regret și acum. Dar le-am luat ca pe niște lecții. Am învățat să nu mai judec, să am răbdare, să ascult. Suntem diferiți și asta e frumusețea acestei lumi. Când n-am mai putut, pentru că nu este un format comod, m-am retras”.

Citește și  Cât costă un concediu de o săptămână în resort-ul Andreei Esca! Ea și soțul ei fac bani frumoși și din afacerea cu produse cosmetice