Simona Gherghe traversează o perioadă grea. Sănătatea e pusă pe butuci

Simona Gherghe și-a luat fanii prin surprindere atunci când i-a anunțat prin ce situație trece.

Simona Gherghe traversează o perioadă grea. Sănătatea e pusă pe butuci

Când a crezut că s-au rezolvat toate problemele, Simona Gherghe și micuțul ei au făcut laringită. “Suntem unul mai răcit ca altul”, le-a explicat Simona Gherghe fanilor. Chiar dacă nu se simte bine, vedeta nu a vrut să stea acasă și a dat fuga la concurenții de la Mireasa. Blonda i-a rugat pe aceștia dar și pe telespectatori să o scuze pentru că nu e în cea mai bună formă cu vocea.

“Mă confrunt cu o laringită, sper să nu se accentueze”

“Astăzi nu sunt într-o stare tocmai bună, de asta v-aș ruga chiar să vorbiți voi mai mult decât mine pentru că este posibil ca vocea mea să cedeze la un moment. Mă confrunt cu o laringită, sper să nu se accentueze!”, le-a spus Simona Gherghe concurenților din casa Mireasa.

Citește și  Șoc la Puterea dragostei. Mona ar fi fost dansatoare la bară și damă de consumație

“Nu cred în dragoste la prima vedere”

Într-un interviu pentru Viva, vedeta a povestit lucruri nestiute despre căsnicia ei, mărturisind că nu a visat pe vremuri la rochia de mireasă. „Ne-am plăcut mult la început. Nu prea cred eu în dragoste la prima vedere… dar iubirea a venit destul de repede, pentru că ne-am mutat împreună cam la o lună de când ne-am cunoscut.

Nu am pus foarte mare preţ pe povestea asta cu nunta. A fost o petrecere intimă, organizată într-un timp scurt. Nu am visat la rochia de mireasă şi sute de invitaţi… Mult mai mult decât să fiu mireasă mi-am dorit să fiu mamă”, a povestit blonda.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata