Simona Halep a ajuns pe mâna medicilor. Sportiva s-a operat

La doar câteva zile de când a semnat la notar hârtiile pentru divorț, Simona Halep a ajuns în spital.

Simona Halep a ajuns pe mâna medicilor. Sportiva s-a operat

Simona Halep și-a anunțat fanii că o perioadă de câteva săptămâni nu va fi pe teren. Din cauza problemelor cu respirația, ea a suferit o intervenție chirurgicală la nas și ulterior și o operație chirurgicală estetică.

Sursele estimează că pentru această intervenție, sportiva ar fi scos din buzunar suma de 5200 de euro. Potrivit informațiilor oferite de ProSport, Daniel Popescu, medicul care a operat-o, susține că 75% pacienții operați de el își revin complet.

Din acest motiv, nu se știe sigur dacă Simona va merge la Transilvania Open, care se va desfășura între 10-16 octombrie, dar şi la Guadalajara Open, c va avea loc în perioada 17-23 octombrie.

Citește și  Smiley, cu nervii în pioneze. Cântărețul n-a mai rezistat și a și-a ieșit din fire pe contul de socializare

Ea speră însă că va putea să se califice la Turneul Campioanelor, concurs care a fost mutat din China în Texas şi care va avea loc între 31 octombrie şi 7 noiembrie.

O să am nevoie de câteva săptămâni de odihnă până voi putea relua activitățile fizice.

Imediat după operație, Simona și-a anunțat fanii și i-a asigurat că totul a decurs foarte bine, așa că nu au de ce să fie îngrijorați. “După cum câțiva știu deja, am avut probleme de ceva timp cu nasul și situația s-a înrăutățit pe timpul verii, în special la Washington.

Această problemă m-a făcut să nu pot respira la un nivel optim și pe timpul nopții probleme se agravau, iar nasul mi se bloca. Singura modalitate de a rezolva această problemă a fost operația. Doctorul Daniel Popescu a făcut intervenția și a folosit această oportunitate de a face și o operație estetică. Mulțumesc!

Citește și  Scandal fără precedent între Leo de la Strehaia și fosta sa soție, Anca

De asemenea, vreau să-i mulțumesc și doctorului Uleia Alex. Totul a decurs bine. O să am nevoie de câteva săptămâni de odihnă până voi putea relua activitățile fizice. Ne vedem curând pe terenul de tenis”, a scris sportiva pe contul său de Twitter.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata