Simona Halep e grav bolnavă. Vor putea face ceva medicii pentru sportivă?

Nimeni nu a știut până acum prin ce chinuri trece una dintre cele mai iubite românce. Simona Halep e bolnavă. Ce se poate face în acest sens?

Are dureri cumplite și încearcă să nu arate nimănui cât suferă. Simona Halep e grav bolnavă. Ce se va întâmpla cu cea mai iubită sportivă a românilor?

Simona Halep e grav bolnavă. Vor putea face ceva medicii pentru sportivă?

Patru hernii i-au dat viața peste cap Simonei Halep. Vedeta spune că are dureri cumplite și a ajuns să îi fie foarte greu să le îndepărteze. „Cel mai greu moment din cariera mea a fost când a trebuit să abandonez un meci din cauza durerilor. Se întâmplă să intri pe teren cu dureri, pe o scară de la 1 la 10, de 2, iar după câteva minute să ajungi la 8. Nu poți să mai controlezi nimic, e cumplit și frustrant.

E un sport solicitant tenisul, rotațiile pe care noi le avem în tenis sunt foarte riscante pentru coloană. La 17 ani, am avut prima problemă la spate. Mi-au spus că sunt cea mai tânără pacientă cu hernie de disc. Am în jur de patru hernii, nu sunt ușor de gestionat. Permanent avem o durere, e greu”, a declarat Simona Halep, potrivit protv.ro. Chiar și așa, Simona speră să se însănătoșească cât mai repede și să revină la antrenamente.

S-a stins și afaceristul care a ajutat-o în cariera sa

Potrivit cancan.ro, Simona Halep a avut parte de o altă tragedie. S-a stins un bun prieten, afaceristul Corneliu Idu, considerat cel mai bogat din Constanța. El a fost persoana care a ajutat-o cel maim ult în cariera sa. Cu ceva timp în urmă, acesta a vorbit despre ce a făcut pentru Simona, dar a menționat și de ce este mâhnit. Nu ştiu cât am investit. N-am ţinut niciodată socoteala. Ştiu doar că timp de trei ani i-am asigurat tot, echipament, antrenori, preparatori fizici, participarea la turnee internaţionale. Inclusiv la toate cele de Grand Slam. Mereu am vrut să aibă cele mai bune condiţii, stăteau numai la hoteluri de 5 stele în deplasări.

Eu nu m-am implicat. Dar, după vreo câteva luni de când a început să se antreneze la noi, mi-a ajuns la urechi un zvon că nu se mai înţelegea cu antrenorul ei. Pândichi era foarte dur cu ea, îi vorbea urât, auzisem că o şi înjura. Atunci am decis să îi schimb antrenorul şi l-am ales pe Liviu Panait. El a antrenat-o de atunci, cu el a câştigat Roland Garros-ul la junioare, la 17 ani. Apoi n-a mai urmat nimic. Pur şi simplu a decis să plece de la noi după asta. Cel mai mult m-a deranjat că a făcut-o fără să-mi spună, personal, nimic”, a relatat Corneliu Idu.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.