Simona Halep l-a pus la punct pe fostul ministru al Educației

Aflată într-un restaurant pentru a servi masa, Simona Halep a fost deranjată de limbajul fostului ministru al Educației, aflat la masa alăturată. Sportiva l-a pus la punct.

Deranjată de limbajul pe care fostul ministru al Educației l-a avut la un restaurant unde sportiva se afla, l-a pus la punct. I-a transmis să-și măsoare cuvintele.

Simona Halep l-a pus la punct pe fostul ministru al Educației

Într-unul dintre cele mai luxoase restaurante din București, unde Simona Halep s-a dus să mănânce se afla și ex-ministrul Educației. Indignată de înjurăturile acestuia, l-a pus la punct, transmițându-i să-și măsoare cuvintele, pentru că se află într-un loc public. Potrivit cancan.ro, fostul ministru al Educației, Liviu Marian Pop s-a rușinat de observațiile primite și s-a conformat.

simona halep

Sportiva își caută casă împreună cu iubitul său

Sursele spun că relația dintre Simona Halep și iubitul său este foarte strânsă, iar acum cei doi își caută casă. Aceasta, împreună cu Toni Iuruc, mama, tatăl și fratele său au fost văzuți într-unul dintre cele mai selecte cartiere din Capitală, unde urmau să vizioneze un apartament.

Cu ceva timp în urmă, Simona a declarat că și-ar dori să se căsătorească la Constanța: “Mi-ar plăcea să fac nunta în România, nu ştiu dacă pe malul mării, dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc la Constanţa. Nu aș vrea să visez la ceva și să nu reușesc să fac să devină realitate. Dar mi-aș dori să am aproape cât de mulți oameni din familie și dintre prieteni alături de mine. (…) Aș vrea să am o familie și o să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii și să pot. Și nimic tenis, câțiva ani. După aceea o să mă ocup și de ei, să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să îi susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis”.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.