Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat la notar. Iasă primul mesaj al sportivei

Imediat ce a ieșit din notariat, Toni a vorbit câteva momente cu juraliștii. Afaceristul a spus că „el și Simona vor merge pe drumuri separate”. Cât privește o posibilă împăcare, Iuruc a fost extrem de dur, menționând că „mașinile merg întotdeauna înainte”.

Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său

La rândul său, Simona a spus câteva cuvinte pe contul său de socializare: „Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect,”.

Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep cu 24 de ore înainte

Deși sursele spun că problemele celor doi s-au acutizat cu câteva luni în urmă, miercuri 7 septembrie 2022, Toni a vorbit deschis despre divorț, într-un interviu pentru Fanatik.

Citește și  Gina Pistol a început să poarte haine largi. Să fie de vină căldura sau sarcina?

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică… de restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a mărturisit el. Motivul adevărat al despărțirii nimeni nu îl știe cu adevărat, însă sursele spun că distanța i-ar fi adus într-o asemenea situație, Simona fiind obligată să plece tot timpul în turnee.

Iuruc este la a treia căsătorie

Iuruc a divorțat pentru a treia oară, iar sursele spun că acesta le-ar fi declarat prietenilor că nu mai vrea să se însoare niciodată. El a divorțat de prima soție, după ce se spune că l-ar fi înșelat. Ulterior, s-a îndrăgostit de o altă femeie, care ar fi avut o relație paralelă. El s-a despărțit de ea când femeia era însărcinată în cinci luni.

Citește și  Pepe e disperat. Raluca a cerut emiterea unui ordin de protecție pe numele lui

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata