26 27

Simona Halep, veste uluitoare pentru fanii din întreaga lume. Ce se întâmplă cu sportiva

Simona Halep a anunțat că anul acesta nu va mai participa la nici o competiție sportivă. Iată care e motivul.

Pe contul său de socializare, Simona Halep le-a spus tuturor celor o iubesc că are nevoie de liniște și odihnă. În plus, ea și-a făcut recent o intervenție la nas și va trebui să stea trei luni pentru recuperare.

 „Nu voi mai fi aptă să concurez în acest an la niciun turneu. 2022 este încheiat pentru mine”

„Nu știu cât de mult va dura recuperarea, pentru moment nu mă gândesc la nimic altceva decât la recuperare. Ce este sigur este că nu voi mai fi aptă să concurez în acest an la niciun turneu.

2022 este încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, plin cu de toate. Ne vedem pe teren, 2023! Simt că încă am multe de făcut pe terenul de tenis și am în continuare obiective”, a anunțat Simona Halep prin intermediul rețelelor de socializare.

Citește și  A făcut soția lui Alin Oprea de la Talisman videochat?

Mi-a fost greu să respir și în timpul nopții totul se agrava, deoarece aveam nasul complet înfundat

Simona s-a operat cu câteva zile în urmă pentru că nu mai putea respira, dar totodată a făcut și o intervenție estetică la nas. „Așa cum câțiva dintre voi știați deja, am avut probleme cu nasul mai ales în perioada verii cât mai fost în Washington.

Mi-a fost greu să respir și în timpul nopții totul se agrava, deoarece aveam nasul complet înfundat. Singura metodă prin care puteam rezolva problema a fost cu ajutorul operației. Dr Daniel Popescu mi-a făcut cu această ocazie și o intervenție chirurgicală. Mulțumesc! Totul a mers foarte bine, am nevoie de câteva săptămâni de odihnă înainte să reiau antrenamentele. Ne vedem în curând pe teren!”, a spus vedeta.