26 27

Smiley a dat cu bâta-n baltă în fața fanilor. Ce rușine a trăit artistul

Fără să fi prevăzut ceva, Smiley s-a trezit că sonorizarea i-a jucat este, iar discul a sărit. Spontan și sincer așa cum îl știm, cântărețul le-a spus fanilor săi ce se întâmplă, spre amuzamentul acestora.

Facem o probă de microfon, să vedem dacă ne auziți

”Da, mi-a căzut, un pic, instalația! Să sperăm că nu mai întâmpinăm probleme de genul ăsta… Facem o probă de microfon, să vedem dacă ne auziți”, a spus Smiley. Situația s-a remediat în scurt timp, iar fostul component al trupei Simplu a reușit să-și ducă recitalul la bun sfârșit, iar fanii au făcut o sumedenie de filme și videoclipuri pe care le-au urcat apoi pe rețelele de socializare.

Gina Pistol s-a accidentat la mână

O situație neplăcută a avut și iubita lui Smiley, frumoasa Gina Pistol, care și-a luxat mâna. Ea le-a spus fanilor săi prin ce a trecut și le-a arătat și mâna bandajată. “Am căzut. Am fugit după iluzii. Am picat pe lux. Șampanie și confetti. Puteam să fiu neroadă și să mă împiedic pe stradă. Da am ales luxul. Este „decât” luxat”, a scris Gina Pistol la instastory.

Citește și  Misterele Tunelului secret al reginei Maria

Blonda se confruntă cu un miros neplăcut

Pe de altă parte, Gina spune că în ultima perioadă ceva s-a schimbat cu ea: părul are un miros neplăcut și nu știe cum să scape de această mare problemă. „Mă confrunt cu o situație ciudățică. Nu știu dacă cauza este hormonală sau post-Covid, nu știu, însă, prima dată am crezut că mi se pare. De ceva timp când îmi spăl părul, părul meu ud are un miros ciudat.

Vă amintiți atunci când își făcea bunica sau mama permanent, pe vremuri de mirosea de îți rupea nasul? Mirosea în toată scara blocului. Cam acela e mirosul, nu la fel de puternic, dar miroase ciudat. Și nu am schimbat nimic în ritualul meu de îngrijire a părului. Folosesc aceleași șampoane, aceleași măști de păr, nu știu, dar e dubioasă rău treaba asta”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.