Smiley are mari probleme cu banii. A decis să revină la actorie

Situația din întreaga lume l-a afectat și pe șarmantul Smiley, care a ajuns să aibă mari probleme cu banii. A luat o decizie la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

Are mari probleme cu banii, dar Smiley nu se lasă. Acesta a hotărât să revină la actorie, un domeniu care nu-i este străin.

Smiley are mari probleme cu banii. A decis să revină la actorie

Tiberiu Andrei Maria cunoscut ca și Smiley are mari probleme cu banii în ultima perioadă. În aceste condiții, el revine la actorie, un domeniu pe care l-a mai abordat și înainte. Asta pentru că Smiley a jucat în filme precum „Selfie”, „Oh, Ramona!”, „Nașa”, „Un film simplu”, „Triplusec”. În plus, cântărețul a avut și un rol principal în serialul „Cu un pas inainte”, unde a cântat şi a dansat sezoane bune.

smiley

Lucrează la un proiect alături de Iura Luncașu

În acest moment, Smiley este bucuros că lucrează la nou proiect alături de Iura Luncaşu. „În câteva zile ne vom apuca din nou de filmat pentru comedia dramatică cu final pozitiv „O dată pentru totdeauna”, în care Smiley va avea rolul principal. Am lucrat bine împreună cu el vara aceasta și mai facem un poiect în care vor mai juca actori precum Ada Galeș, Cosmin Natanticu, Augustin Viziru, Sali Levent și Adelina Pestrițu într-un rol mai mic.

Știți că eu lucrez cu multe vedete pe roluri secundare și îmi place așa. Am terminat și sezonul doi din „Profu” de la Pro TV. Cu noile reguli și reglementări vom vedea când vor ajunge în cinematografe cu proiectele terminate însă vom aștepta. Am și eu o strategie și vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Iura Luncaşu pentru click. Dar asta nu e tot. Începând din 8 septembrie, Smiley va merge peste tot cu caravana emisiunii Românii au talent. În viața personală se pare că Smiley nu are nici un fel de stres. Gina Pistol îl susține în tot ceea ce face și, mai nou, sursele spun că ce doi vor avea și un copil.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.