Smiley, cu nervii în pioneze. Cântărețul n-a mai rezistat și a și-a ieșit din fire pe contul de socializare

Smiley s-a enervat cumplit în urma unui mesaj care i-a tulburat liniștea seara trecută. Nu e vorba de cineva care a vrut să-l enerveze, pentru că mesajul a venit de la RO-Alert, în care toată lumea era avertizată că trebuie să stea adăpostită în urma furtunii care s-a iscat.

Artistul și-a ieșit din pepeni, pentru că acest mesaj i-a speriat fetița, care a început să plângă, dar și pe iubita lui, Gina Pistol, care se odihneau.

Ce facem mă cu alertele astea de ploaie?!

„Nu știu despre voi, dar aseară, în liniștea nopții, am primit RO-Alert de ploaie. Am ajuns să primim alerta că începe ploaia. Cum să fim mă așa? Doamne ferește. În halul ăsta am ajuns?! Te panichezi, alergi prin casă de nebun, se trezește copilul, începe să plângă. E ceva, Doamne Ferește… Ce facem mă cu alertele astea de ploaie?!”, a spus Smiley pe una dintre rețelele de socializare.

Furtuna de aseară a adus pagube mari în București, unde mai mulți copaci au fost doborâți în Capitală, fiind trântiți peste mașini. Dacă Bucureștiul a fost în cod portocaliu, multe localități din județul Ilfov au fost în cod roșu.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata