Smiley: Nu ne vom crește copiii după stereotipuri

Celebrul cântăreț Smiley și iubita sa, Gina Pistol, sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi vor deveni părinți, iar Smiley spune că nu-și vor crește copiii după stereotipuri.

Nu s-a văzut tată de fetiță, dar e sigur că se va descurca. Mai mult, Smiley spune că nu-și vor crește copiii după stereotipuri.

Smiley: Nu ne vom crește copiii după stereotipuri

Cu doar o lună în urmă, când au plecat într-o binemeritată vacanță în Grecia, Smiley și Gina Pistol au făcut marele anunț. Ei au făcut un filmuleț în care le-au recunoscut tuturor fanilor că vor deveni părinți. Mai mult, cei doi au spus că vestea a fost un șoc pentru amândoi, pentru că medicii îi spuseseră Ginei că nu poate face copii.

În plus, Smiley spune că nu s-a gândit nicidată că va fi tată de fetiță, dar știe sigur că se va descurca. „Nu ne vom creşte copiii după nişte stereotipuri. Nu cred că fetele trebuie să se joace neapărat cu păpuşile, iar băieţii cu maşinile. Trebuie să gândească liber. Încerc să-mi construiesc şi eu un «ACASĂ» al meu. Încă nu trăiesc toată experinţa să pot scrie o piesă despre tot ce simt. Dar va urma”, a declarat cântărețul.

smiley

Gina a început să caute hăinuțe pentru bebeluș

Sursele spun că Gina a început deja să reamenajeze casa din Cernica, care e estimată la suma de 300.000 de euro. Dar s-a apucat să caute și lucruri pentru bebeluș. Asta pentru că nu vrea să fie prinsă nepregătită atunci când va veni pe lume minunea.  Gina Pistol a scris, cu puțin timp în urmă pe Instagram că „noi acum înseamnă trei!”.

Vedeta a dezvăluit, de asemenea, că „în urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur. Sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. (…)

În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viață noastră și în acest oracol video pe care îl împărțim cu voi, cu toată recunoștință pentru susținerea și mesajele pe care le-am primit până acum. Mulțumim!”, a spus fericita mămică.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.