Smiley s-a îngrășat. A vorbit despre primul copil cu Gina Pistol

Pentru că are la dispoziție mai mult timp liber, Smiley a devenit mai... pufos. Cântărețul s-a îngrășat iar acest lucru e vizibil cu ochiul liber.

Lipsa evenimentelor și-au spus cuvântul în ceea ce îl privește pe Smiley. Cântărețul s-a îngrășat în această perioadă dificilă pentru întreaga lume.

Smiley s-a îngrășat. A vorbit despre primul copil cu Gina Pistol

Cu puțin timp în urmă, prietenul și colegul lui Smiley, Pavel Bartoș a postat pe facebook o fotografie de la filmările pentru noul sezon ”Românii au talent”. În această poză se vede clar cum cântărețul a luat câteva kilograme în plus. ”Frații Brothers! #staredebine #filmari #timisoara”, a scris Pavel Bartoș în dreptul fotografiei cu Smiley.

Cântărețul și Gina Pistol vor deveni părinți pentru prima oară

Smiley și frumosa Gina Pistol sunt împreună de trei ani. Dacă mult timp au ținut relația lor ascunsă de ochii lumii, acum cei doi așteaptă primul copil. Extrem de emoționați, cei îndrăgostiții au făcut declarații cu privire la miracolul din viața lor.

Citește și  Adelina Pestrițu le dă peste nas cârcotașilor. Nu doar că nu divorțează, dar mai vrea un copil

smiley si gina

„Noi acum înseamnă TREI! În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi!

Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii trei ani și cum, din doi oameni care se iubesc, vom deveni trei! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră și în acest oracol video pe care îl împărțim cu voi, cu toată recunoștința pentru susținerea și mesajele pe care le-am primit până acum. Mulțumim!”, a declarat Gina Pistol. De când a aflat vestea, Smiley pare mai îndrăgostit ca niciodată și spune că va trebui să facă schimbări mari în viață.

Citește și  Gina Pistol a început să poarte haine largi. Să fie de vină căldura sau sarcina?

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.