26 27

Smiley se mută în America. Adevăratul motiv pentru care părăsește România

Smiley și-a făcut bagajele și și-a luat zborul spre America! Cunoscutul artist nu a plecat în vacanță, ci cu treabă, hotărât să facă multă muzică în Los Angeles. Cântărețul se mută în SUA pentru o perioadă.

Le-a promis fanilor săi că-i va ține la curent cu toate activitățile pe care le va face în America.”Astăzi zbor în America și am zis să fac un daily vlog sau daily talk. Să vă arăt și vouă ce fac două săptămâni în Los Angeles. Evident că locurile din avion nu sunt făcute pentru oameni ca mine cu picioare lungi, dar asta este. Am decolat, abia aștept să facem multă muzică și să vă arăt și vouă cum se lucrează aici și ce locuri vedem în Los Angeles. Am închiriat o mașină și îi dăm frumos spre studio! Aici o să avem studioul”, a spus Smiley, într-un videoclip postat pe Tik Tok.

Citește și  Lidia Buble vrea să devină mamă. Caută bărbatul potrivit

Cântărețul a preferat să meargă singur, iar Gina Pistol a rămas în țară alături de fiica lor Josephine.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în urmă cu doi ani și deseori au postat imagini cu micuța Josephine, însă niciodată nu i-au arătat chipul primului lor copil. Asta până acum. În cursul zilei de azi, fosta prezentatoare de televiziune a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care i se vede chipul lui Josephine.

Micuța Josephine, în vârstă de 2 ani, este ținută pe umeri de Smiley, iar Gina Pistol a realizat un selfie cu toți trei.