Smiley si Gina Pistol au recunoscut. Vor deveni părinți

Într-o postare pe vlogul său, Smiley și Gina Pistol au recunoscut că vor deveni părinți. Cei doi au plecat în vacanță în Grecia.

Cântărețul și prezentatoarea trăiesc cel mai frumos moment din viața lor. Au anunțat că vor deveni părinți.

Smiley si Gina Pistol au recunoscut. Vor deveni părinți

Nu mai este nici un secret pentru nimeni. Gina și Smiley au recunoscut că vor deveni părinți, spre marea bucuria a tuturor celor care îi iubesc. Cei doi au plecat într-o vacanță în Grecia, unde au făcut un video încântător.

“A început joaca! Suntem fericiți, ne simțim și mici, și mari. Râdem, dar și plângem de emoții. Începem să ne conturăm un Acasă al nostru. Împărțim cu voi, prin acest video, bucuria noastră. Care e cu fiecare zi mai mare la figurat, dar și la propriu:) Mulțumim de răbdare, de susținere și de mesaje”, este mesajul postat de Smiley pe Facebook. Mai mult, Smiley a glumit spunând că trebuie să reconstruiască casă, pentru că de acum vor fi trei. În plus, artistul a declarat că de acum încolo va avea grijă și la program, astfel încât să fie cât mai mult timp aproape de Gina și bebelușul ce urmează să vină pe lume.

Citește și  Fiica Elenei Cârstea este soldat în armata americană

smiley si gina pistol

„Noi acum înseamnă TREI! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea. Până când nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani. Și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţa noastră. Și în acest oracol video pe care îl împărţim cu voi, cu toată recunoştinţa pentru susţinerea şi mesajele pe care le-am primit până acum. Mulţumim!“, a transmis și Gina Pistol.

Citește și  Smiley, cu nervii în pioneze. Cântărețul n-a mai rezistat și a și-a ieșit din fire pe contul de socializare

Primele imagini cu Gina însărcinată

Cu doar o săptămână în urmă au apărut și primele imagini burtica de gravidă a Ginei. Acesta lucru s-a întâmplat când cei doi au fost prinși când mergeau la o clinică. Gina a recunoscut în video că este însărcinată în trei luni și spune că e mai fericită ca niciodată. Cei doi au spus că nici măcar familia nu a știut de sarcină până acum. Au preferat să treacă primul trimestru și să fie convinși că nu vor exista nici un fel de probleme. Gina Pistol și Smiley au plecat în vacanță alături de prietenii lor cei mai buni, Speak și iubita sa, Ștefania.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.