Soacra lui Florin Salam a apelat la operații estetice

Roxana Dobre are pe urmele cui să calce. Soția lui Florin Salam arată extraordinar de bine și nici mama acesteia nu se lasă. Mai nou, soacra lui Florin Salam a apelat la operațiile estetice.

Pentru a arăta cât mai bine cu putință, mama lui Florin Salam a apelat la operațiile estetice.

Soacra lui Florin Salam a apelat la operații estetice

Potrivit spynews.ro, soacra lui Florin Salam arată cu adevărat spectaculos. Aceasta a apelat la operații estetice, pentru că vrea să fie cu adevărat perfectă. Femeia a fost văzută la o clinică de chirurgie estetică, alături de fiica sa, Roxana. Soacra lui Salam a intrat în clinică unde și-a făcut reparațiile la care a visat, iar la final a fost condusă acasă de fiica sa.

florin salam

A plătit 10.000 de euro pentru a-i aplica o corecție fratelui Fănicăi

Cu doar puțin timp în urmă, Florin Salam a fost implicat într-un scandal. Supărată că fratele fostei soții a manelistului, Fănica, a ieșit pe post și a spus lucruri care au deranjat-o, aceasta a luat o hotărâre la care nimeni nu s-ar fi gândit. A dorit să-i aplice o corecție bărbatului. Aceasta l-a sunat pe un bodyguard și i-a dat suma de 10.000 de euro pentru ca fratele Fănicăi să fie pus la punct. Numai că aici s-a lovit de o mare surpriză. Acesta a refuzat-o, pentru că este bun prieten cu Florin.

Citește și  Florin Salam va deveni bunic pentru a doua oară

Florin a depus plângere

Speriat de faptul că ar fi putut păți o nenorocire și copiii săi ar fi rămas fără tată, Florin s-a dus repede la poliție și a depus o plângere. Acesta a spus că a fost amenințat că va merge în scaunul cu rotile de către soacra lui Florin Salam. Sursele spun că manelistul se înțelege foarte bine cu mama soției sale. Nu același lucru se întâmplă cu mama Fănicăi, Florin Salam și aceasta nefiind deloc în relații cordiale. Femeia nu contenește să-l acuze că este direct vinovat de faptul că fata ei s-a îmbolnăvit și acum zace în pământ.

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.