Șoc. Alin Oprea a fost înșelat de soție cu un prieten de-al lui Leo de la Strehaia

Scandalul dintre Alin Oprea și soția sa e abia la început. Acum, cântărețul spune că are dovezi referitoare la faptul că a fost înșelat. Chiar cu un prieten de-al lui Leo de la Strehaia.

Un prieten de-al lui Leo de la Strehaia i-a furat inima inima cu ani în urmă Larisei Oprea. Cântărețul a fost înșelat cu Televijăn.

Șoc. Alin Oprea a fost înșelat de soție cu un prieten de-al lui Leo de la Strehaia

L-a acuzat de infidelitate pe cântăreț, dar se pare că vinovata a fost chiar ea. Larisa Oprea l-a înșelat pe Alin cu un prieten de-al lui Leo de la Strehaia. Cine este acesta? Marius Televijăn, care, se spune că i-ar fi luat mințile Larisei Oprea cu superbele sale mașini extrem de scumpe acum patru ani.

tavi colen

Larisa a contribuit foarte mult la destrămarea trupei Talisman

Pe de altă parte, Tavi Colen, fostul coleg de trupă, spune că destrămarea formației Talisman ar fi avut-o ca pion principal pe Larisa. “Eu l-am rugat pe Alin să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiții pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru ca noi să putem continua cu această formație. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații.

Citește și  Împăcarea anului. Alin Oprea și Tavi Colen își mai dau o șansă

Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac. Și chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiție este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arăt”, a declarat cu ani în urmă Tavi Colen.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.