Șoc! Care era tariful pe noapte al Monicăi Gabor

Despre trecutul mai puțin plăcut al Monicăi Gabor nu e pentru prima dată când se aude. Chiar dacă aceasta vrea să se uite acele momente, Monica se spune că a fost prostituată.

Discuțiile despre trecutul Monicăi Gabor nu au luat sfârșit nici acum. Fosta soție a milionarului Irinel Columbeanu a practicat cea mai veche meserie din lume.

Șoc! Care era tariful pe noapte al Monicăi Gabor

O fostă colegă de-a Monicăi Gabor a răscolit trecutul fostei soții a lui Irinel Columbeanu și a făcut declarații incendiare. Tânăra a mărturisit că la vârsta de 16 ani, Monica a practicat prostituția.

Acum însă, vrea să uite definitiv ce a făcut și se consideră o femeie de afaceri. Crina a povestit pentru click.ro că tariful pentru o partidă de sex oral și normal era de 150 de lei. Pentru o oră, doritorii scoteau din buzunar suma de 200 de lei. Cele două fete s-au cunoscut din Bacău, iar când au ajuns la București au fost colege de apartament.

monica gabor

Victime într-o rețea de prostituție

„Ne-am întâlnit la Bucureşti, în toamna lui 2004, în apartamentul deţinut de cineva din Bacău, eu fiind prostituată şi fiindu-mi prezentată în calitate de colegă de apartament şi de job. (…)  Prima dată, a fost la ziua unui domn foarte influent.

Fusese chemată acolo la o petrecere privată cu foarte mulţi bărbaţi şi câteva fete care erau, la fel, dame de companie. Monica era şi ea acolo. Ţin minte că a stat la masă şi a băut, după care fetele, inclusiv eu şi Monica, am mers în camerele de hotel  şi am aşteptat să vină 1, 2, 3 bărbaţi, să întreţinem relaţii sexuale cu ei.

La Bucureşti am locuit împreună doar două săptămâni şi îmi amintesc că un domn de televiziune a venit în postură de client la noi şi a mers cu Monica în cameră” a declarat tânăra pentru click.ro. Meseria aceasta i-a adus și mari probleme Monicăi Gabor care, alături de colega sa, Crina au fost victime într-o rețea de prostituție condusă de Dinu Damaschin, Eugen Mihai Mereuţă şi Claudiu Ciucă. Cei trei au fost arestaţi în decembrie 2011.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.