26 27

Șoc în showbizz. Adriana Bahmuțeanu s-a logodit și se pregătește de nuntă. Cine e alesul

Adriana și George și-au jurat credință în fața altarului, vor să se căsătorească cât mai curând. Dar asta nu e tot. Adriana și George au planuri și mai mari și vor cât de curând să facă și un copil. Bruneta e convinsă că el e bărbatul pe care l-a căutat o viață întreagă și vrea să fie alături de el pentru totdeauna.

Asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil.

„Ne-am simțit foarte bine. Asta ne-am dorit, un drum al vieții împreună (..). Cu familia, cu nașii și cu prietenii apropiați. Și la nași a fost la fel, ei s-au cunoscut și s-au căsătorit foarte repede, și noi la fel.

O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație. Azi am avut emoții. Asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil.

Citește și  Iubita lui Dani Oțil, poreclită Miss Funduleț, nu mănâncă decât ce-i gătește mama

Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece. Măcar unul și bun și împreună cu băieții noștri să-l creștem pe cel mic.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, la Antena Stars.

Viitorul soț are un băiat din relația anterioară

Și Adriana și actualul său partener mai au copii din relațiile anterioare. Vedeta și Prigoană au împreună doi băieți pe care amândoi îi adoră, dar și viitorul soț a rămas cu un copil din prima căsătorie

„Nu am avut emoții. Am zis că unul dintre noi trebuie să se țină tare și fără emoții. (..) Am venit fără nicio așteptare și am zis că dacă e să fie, o să fie, dar mai ales cum o să vrea Dumnezeu. În mai puțin de două luni.. avem o lună și o săptămână. Mama copilului meu a decedat la 3 luni după ce a născut.”, a declarat și logodnicul vedetei TV.