Șoc în showbizz. Bebe Cotimanis a plecat de la ProTV, după 25 de ani

A fost fidel postului de televiziune ProTV, dar acum Bebe Cotimanis a anunțat că va pleca la altă televiziune. Acesta urmează să fie, începând cu 5 octombrie, vocea postului Prima TV.

Începând cu 5 octombrie 2020, Bebe Cotimanis va putea fi văzut la Prima TV. El a plecat de la  ProTV, unde a lucrat nu mai bine de 25 de ani. De asemenea, Bebe Cotimanis va putea și fi auzit și la celelalte televiziuni ale grupului, Clever Media.

Șoc în showbizz. Bebe Cotimanis a plecat de la ProTV, după 25 de ani

Recent, Prima TV a anunțat că s-a alăturat grupului Clever Media, deținut de omul de afaceri Adrian Tomșa.

„După cum știti tranzacția de preluare este una destul de complexă, având în vedere starea de reorganizare judiciară a companiei care deține postul. Peste toate s-a suprapus și starea de pandemie. Rațiunea pentru care am luat decizia acestei achiziții a fost de business, oarecum naturală pentru grupul media pe care vrem să-l construim.

Avem nevoie de o stație generalistă. Prima TV a fost unul dintre pionierii din piața media românească. Nu are un brand erodat, are notorietate și asta a contat mult. Postul nu a beneficiat de bugete de dezvoltare. Sunt multe de construit în zona tehnică și de conținut. Suntem pregătiți să rezolvăm aceste probleme de care suntem conștienți.

Nu vrem să modificăm poziționarea postului, de post generalist. Vom încerca să aducem, în schimb, o componentă de sport. Vom încerca să ne adaptăm schimbărilor și să abordăm noi paradigme, prin transformarea televiziunii într-un hub digital”, a declarat Adrian Tomșa, la CNA.

bebe cotimanis

De ce a plecat Bebe Cotimanis de la emisiunea Românii au talent

De asemenea, în anul 2015, Bebe Cotimanis a ales să plece și de la emisiunea Românii au talent. În acel moment, s-a speculat că motivul ar fi fost un conflict între el și Mihaela Rădulescu.  “Nu mi-a părut rău, Dumnezeu le aranjează pe toate. Am avut o pățanie ușor nefericită. Când juriul decide cine rămâne dintre două persoane, tu trebuie să te hotărăști. Era o fetiță, Nicoleta Iancu.

Trecând în partea finală a concursului, după prima etapă când s-a prezentat singură, primăria orașului a hotărât să-i bage în spate și o trupă de dansatori, din care doi cam beți. Mihaela sau Andra m-a întrebat pe cine aleg. Iar votul meu a hotărât că ea nu merge mai departe. Fetița a început să plângă, m-a rupt. Mihaela a întrebat-o dacă-l iartă pe Bebe, ea a zis că niciodată. Nopțile mele nu au mai fost întregi, o vedeam mereu plângând”.

Nicoleta m-a iertat

De asemenea, Bebe a spus că fetița, care a intrat totuși în finală, l-a văzut la un spectacol și l-a aplaudat. “A avut legătură cu plecarea mea, am simțit o ușurare atunci. Am considerat-o extraordinară. Printr-o întâmplare, unul dintre concurenți a dispărut, iar Nicoleta a intrat în finală. Când eram în turneu la Turnu Severin, m-am trezit cu o puștoaică… mai bătrână cu un an. Ea era, Nicoleta. M-a iertat, înainte de spectacol. Jucam D-ale carnavalului. A stat în sală și m-a aplaudat”, a declarat Bebe pentru Libertatea.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.