Șoc în showbizz. Mihaela Rădulescu a fost șofer de taxi

Frumoasă și talentată, mereu la înălțime, Mihaela Rădulescu nu a reușit însă întotdeauna să-și satisfacă toate poftele. Puțini sunt cei care știu că în tinerețe, Mihaela a avut o meserie mai puțin destinată femeilor: șofer de taxi.

A fost șofer de taxi înainte de a deveni diva de la Monaco, dar nu regretă acest lucru. Mihaela Rădulescu a reușit să treacă peste oricine probleme și să ajungă în top.

Șoc în showbizz. Mihaela Rădulescu a fost șofer de taxi

Mereu în atenția presei, Mihaela Rădulescu nu a devenit vedetă peste noapte. Așa se facă că prezentatoarea tv s-a înscris în tinerețe la 4 facultăţi, a studiat 3 ani de I.E.F.S., 2 la filologie, unul la psihologie şi 3 la regie. Din nefericire însă, nu a terminat nici una. Potrivit unica.ro, în anul 1989, când era studentă, pentru a câștiga un ban în plus, aceasta a fost șofer de taxi: “În perioada în care eram studentă la IEFS, câştigam un ban în plus făcând pe şoferiţa de taxi prin Regie. Nu luam decât bătrâni şi femei. Opream Oltcitul personal lângă ei şi întrebăm: „Nu vreţi să va duc eu?”. Eram „ilegalistă”, nu aveam acte pentru aşa ceva. Abia după Revolutie mi-am luat autorizaţia de taximetrist, a spus Răduleasca, potrivit voice over Romania.

A fost și instructor de gimnastică aerobică

De asemenea, vedeta a fost instructor de gimnastică aerobică, dar și secretara primului purtător de cuvânt al guvernului de după Revoluţie. Ulterior, Mihaela a devenit șefă de cabinet la Senat și director de festival Dakino. Dar și organizator şi director adjunct al concursului internaţional al agenţiei Elite, „Look of the Year”.

Fiul său, Ayan nu vrea să mai vorbească limba română

Fără îndoială că cea mai mare realizare a Mihaelei rămâne fiul său, Ayan, de care e foarte mândră. Tânărul, care seamănă cu Tom Cruise, are 16 ani și pare hotărât să devină specialist în cibernetică. Un singur lucru o deranjează pe mama Mihaela: băiatul nu mai vrea să vorbească românește. “Un copil foarte pasionat de şcoală, care ştie foarte bine ce vrea, iar chestia asta mă bucură foarte tare.

Nu aş fi avut vreo problemă dacă ar fi fost nehotărât, fiindcă e firesc la vârsta asta, dar deocamdată pare hotărât să meargă pe cibernetică”, a mărturisit vedeta, recent. Mihaela Rădulescu are totuși o nemulțumire legată de Ayan. “Am această problemă cu el, eu vorbesc românește cu el, ca și toată familia mea. Dar, pentru că trăiește de opt ani în altă țară, unde se vorbește franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru voice over Romania.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.