Șoc în showbizz-ul românesc. Cântăreața Theo Rose l-a părăsit pe nepotul lui nea Mărin

Theo Rose se iubește cu actorul și regizorul Anghel Damian și a confirmat despărțirea de Alex Leonte pe contul său de socializare. Potrivit surselor, cei doi s-ar fi întâlnit pe platoul de filmare al peliculei Clanul, unde aceasta va juca primul rol din carieră.

Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă

“Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii apropiați de mine. (…)  Nimeni nu a înșelat pe nimeni! Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta.

Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să fim alături unul altuia.

Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și de corectă cu Alex. El vă poate confirma chestia asta”, a spus Theo Rose, pe Instagram.

Ce spune Lia Bugnar despre imaginile cu Anghel Damian și Theo Rose

Actualul iubit al lui Theo Rose a trăit ani buni o poveste de dragoste cu renumită actriță și regizoare Lia Bugnar. Cu puțin timp în urmă, ea a dat primele declarații în Fanatik.

“Nu e genul meu de lectură și nici nu va începe să fie de acum încolo. Eu nu sunt protagonistă a nimic, nici măcar nu știu despre ce vorbiți.  În al doilea rând înțeleg că este dintr-o zonă de cancan… Scuze, am goluri mari în cultură, dar de golul de cultură cancan nu mi-e rușine.

Eu nu am făcut nicio declarație ever privind viața personală. Dacă dumneavostră îmi arătați interviuri în care povestesc despre viața personală, eu le mănânc. Chiar nu simt nevoia să știe lumea, nu am nicio treabă cu genul ăsta de situație…”, a spus vedeta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata