Șoc la Antena 1. Augusta Lazarov Petrescu a demisionat. Va lucra la TVR

Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva. Augusta Lazarov Petrescu, fost Head of Entertainment la Antena 1 vreme de 10 ani, a demisionat. Acesta urmează să lucreze la TVR.

A produs 14 sezoane ale emisiunii Te cunosc de undeva și ultimul Revelion, dar Augusta Lazarov Petrescu a ales să plece din Antena 1. Aceasta a demisionat și va lucra de acum înainte la TVR 1.

Șoc la Antena 1. Augusta Lazarov Petrescu a demisionat. Va lucra la TVR

A demisionat din Antena 1 și a ales să lucreze în continuare la Televiziunea Națională, ca producător. Fostul șef al divertismentului și producător al mai multor emisiune ale Antenei 1 va produce, potrivit paginademedia.ro, noul matinal la TVR. „Îmi doream foarte mult să continui să lucrez în acest domeniu și iată că propunerea primită cu puțin timp în urmă s-a concretizat în revenirea mea la postul de televiziune unde am cunoscut de-a lungul timpului oameni extraordinari.

Publicul nostru are tot dreptul la emisiuni de divertisment de cea mai bună calitate, și-mi doresc ca aportul meu la acest deziderat să fie semnificativ, în cadrul unei echipe profesioniste și experimentate”, declara Augusta Lazarov în momentul în care a părăsit Antena 1.

augusta lazarov

Matinalul va avea prezentatori noi

Noul proiect al Augustei Lazarov vine cu multe surprize dar și cu noi gazde. Care vor fi Liza Sabău și Gabriel Fereșteanu, fost redactor la „Evenimentul zilei”), moderatorii emisiunii „Fereş şi Liza” la Virgin Radio. Cei doi au mai lucrat la Televiziunea Română. Fereșteanu este cunoscut din emisiunea Liber pe contrasens și la Pulsul zilei. La rândul său, Liza Sabău a fost reporter la Fabrica de staruri.

Căsătorită cu actorul și scenaristul Andreas Petrescu

Augusta Lazarov este fosta soție a geniului divertismentului TV, Valeriu Lazarov care s-a stins pe 11 august 2009 la Madrid. Dar viața a fost bună cu ea și i-a oferit o familie frumoasă. O căsătorie cu actorul și scenaristul Andreas Petrescu și un băiețel, pe nume Luca.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.