Șoc. Oana Roman a dat vestea la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Pleacă din România

Are o familie frumoasă, o carieră de invidiat și arată mai bine ca niciodată. Chiar și așa, Oana Roman spune că vrea să plece din România.

E una dintre vedetele apreciate de la noi, dar Oana Roman a dat o veste surpriză. Vrea să plece din România.

Șoc. Oana Roman a dat vestea la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Pleacă din România

Ce țară a ales Oana Roman să trăiască? Potrivit spynews.ro, vedeta spune că are de gând să plece în Franța. Deocamdată însă nu poate face pasul, pentru că trebuie să aibă de grijă de Mioara Roman, mama sa. Aceasta a dat această declarație unui fan, care a întrebat-o despre perioada în care a fost la studii în Franța. „O să mă mut. Dar deocamdată nu pot pentru că trebuie să am grijă de mama”, a fost răspunsul vedetei.

A studiat la Sorbona

Puțini sunt cei care știu că după ce a terminat liceul, fiica lui Petre Roman a intrat la un centru universitar la Sorbona. În Franța, Oana a terminat științele comunicării și informației. Vedetei i-a plăcut foarte mult perioada în care a învățat acolo și vrea să se reîntoarcă la un moment dat. Fanii Oanei au fost curioși să afle și care a fost nota care a luat-o la bacalaureat, iar răspunsul a fost unul surprinzător: puțin peste 8.

Citește și  Andreea Bălan a pierdut 90.000 de euro

În scandal cu Oana Zăvoranu

Recent, cele două dive, Oana Zăvoranu și Oana Roman au început să se certe la cuțite. Totul a pornit de când Querida a văzut că fetița Oanei s-a apucat de vlog. Isa s-a apucat de vloguri. Asta mai lipsea. Culcă-te măi fetiță… las-o pe maică-ta că nu știe de capul ei”, a scris actrița pe story zilele trecute.

Când fiica lui Petre Roman a aflat, s-a supărat foarte tare. Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine.

Citește și  Andreea Mantea și-a prins iubitul cu o altă femeie. Detalii picante din interior. Ce s-a întâmplat între cei trei

Cred că nu există precedent în lume ca cineva să atace public un copil minor. Vreau să știu dacă există cale legală de a atrage răspunderea penală cât și civilă pentru așa ceva. Am nevoie de un avocat bun și hotărât, care să mă ajute în acest demers. Vă mulțumesc. De azi dimineață nu mai sunt om și numai un părinte sau un om cu minim de umanitate poate înțelege ce înseamnă să-ți fie terfelit copilul”, a scris aceata.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.