Șoc. Tudor Gheorghe a consumat heroină

Renumitul cântăreț Tudor Gheorghe a făcut o declarație cel puțin șocantă. A recunoscut că a consumat heroină.

Nimeni nu a bănuit că ar fi putut face vreodată așa ceva. Tudor Gheorghe a recunoscut că a consumat heroină.

Șoc. Tudor Gheorghe a consumat heroină

Potrivit unica.ro, Tudor Gheorghe a făcut mărturisiri cu totul incredibile. Acesta a spus că în tinerețe a consumat heroină, în America. „A fost o experiență! Eram la un prieten la Long Island. Ne-am întâlnit într-o seară cu doi doctori și ei plecați din România. A venit vorba de drogați și de chestii d-astea. I-am spus că i-am văzut cum erau vai de mama lor… Și m-au întrebat: „Vrei să vezi cum e?”. Curiozitatea, normal! Era heroină. Și m-au injectat. nebunia a fost că i-am pus să mă și filmeze”, a povestit Tudor Gheorghe pentru gsp.ro.

Totul era argintiu ca o nebunie

Totodată, marele artist spune că nu va uita niciodată acele senzații, pe care nu și le explică nici acum. „Am stat cu ei de vorbă, am devenit volubil, dar odată mi s-a dus filmul. M-am dus să mă culc, într-o casă d-asta tipic americănească, livingul jos și sus dormitoarele. Am urcat, dar în loc să mă duc să mă culc în dormitor, m-am dezbrăcat în pielea goală și m-am culcat în cadă. Dădeam din mâini, ultima imagine pe care o văzusem era cum ninge. Totul era argintiu, era o nebunie”, a mai mărturisit artistul. În plus, acesta a spus că atunci când s-a trezit a avut poate ce mai mare durere de cap din viață și și-a revenit abia după două zile.

tudor gheorghe si sotia

Cine este soția marelui artist

De 50 ani, faimosul cântăreț trăiește o poveste de dragoste cu Georgeta Luchian Gheorghe, căreia îi spune atât de frumos, “doamna mea”. La kanald.ro, artistul a povestit și un episod haios despre cum a reușit soția să îi pună pe fugă toate admiratoarele. ”Avem 50 de ani de căsătorie. Au fost ani frumoși, petrecuți lângă femeia care m-a îngrijit. M-a iubit și mă susține. (…) În anii studenției am întâlnit-o prima oară

. Era de o frumusețe absolută și m-a fascinat din prima clipă. Mă duceam de fiecare dată să o văd în spectacole. Când am revenit în Craiova, după terminarea Institutului de Teatru, am reîntâlnit-o. Din toamna lui 1966 și până astăzi nu ne-am mai despărțit. Ea a fost cel mai important cenzor al meu. M-a învățat să gătesc, să fac din bucătărie micul meu refugiu. Secretul căsniciei noastre e acela că nu am îmbinat niciodată profesia cu viața de familie. Împreună avem un fiu, pe Tudor Adrian, care ne-a dăruit un nepot”, a mărturisit acesta.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.