Șocant. Maradona a locuit într-o sală de jocuri

S-au scurs câteva zile de când cel mai mare jucător de fotbal al tuturor timpurilor a trecut la cele veșnice. Recent, s-a aflat că Maradona a locuit într-o sală de jocuri.

Toată lumea s-ar fi așteptat ca regele fotbalului argentinian să aibă palate. Din păcate, s-a aflat că Maradona a locuit într-o sală de jocuri.

Șocant. Maradona a locuit într-o sală de jocuri

Potrivit cotidianului Clarin, este șocant pentru întreaga omenire locul unde a locuit Diego Maradona până a plecat la cele veșnice. Este vorba de un apartament extrem de modest, care a fost improvizat într-o fostă sală de jocuri. Mini apartamentul se află la parterul unei clădiri cu mai multe etaje, pentru că fotbalistul nu putea să urce scările. Surprinzător este faptul că această casă nu avea nici baie normală, ci una ecologică. De asemenea, jurnaliștii argentinieni au relatat faptul că Maradona a murit într-o cameră cu izolare fonică, pentru că nu suporta zgomotele puternice din exterior.

Citește și  Lumea filmului românesc este în doliu. Vladimir Găitan a trecut la cele veșnice

La momentul decesului, mai avea în conturi doar 500 milioane de dolari

Deși a făcut foarte mulți bani din contracte publicitare sau afaceri în care a investit, Maradona a ajuns să piardă aproape tot. Potrivit protv.ro. acesta a fost în anul 1984 cel mai scump jucător de lume. Atunci Napoli a plătit nu mai puțin de 10,5 milioane de dolari pentru transferul său de la FC Barcelona. Sportivul a câștigat în acea perioadă milioane pe an atât din salariu cât și din diverse parteneriate cu companii mari, precum Coca Cola, Puma sau Hublot. Maradona a mai avut probleme cu banii în perioada în care a jucat la Napoli, după ce nu și-a plătit impozitele.

Pentru o perioadă de 30 de ani, impozitele au acumulat amenzi dar și dobânzi uriașe. În 2009, oficialii italieni i-au cerut lui Maradona să plătească suma de 37 milioane de euro. Dintre aceștia, 23 de milioane de euro reprezentau doar dobânzile. Totodată, poliția i-a confiscat toate bijuteriile lui Maradona, dar suma s-a ridicat la doar 42.000 de euro. Totodată, Maradona a strâns sume uriașe după ce a devenit antrenor la multe cluburi din întreaga lume. De altfel, acesta a pierdut cei mai mulți bani pe tratamente ca să scape de dependența de droguri.

Citește și  Andreea Esca și soțul ei au probleme mari cu legea. Au fost dați în judecată

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.