Șocanta rugăminte a marii actrițe Draga Olteanu Matei către Dumnezeu

Pe 24 octombrie, marea actriță Draga Olteanu Matei va împlini frumoasa vârstă de 87 de ani. Care este șocanta rugăminte a acesteia către Dumnezeu.

Un mare talent al României, Draga Olteanu Matei face mărturisiri de suflet. Șocanta rugăminte a actriței către Dumnezeu. Să nu se mai nască.

Șocanta rugăminte a marii actrițe Draga Olteanu Matei către Dumnezeu

La doar o aruncătură de băț de 87 de ani, Draga Olteanu Matei face declarații uluitoare. Care este șocanta rugăminte a sa către Dumnezeu? Să nu se mai nască. Pentru că prea mult iubește viața.

“Nu trebuie să plângem. Cine ajunge la capăt scapă, deși ne dorim să mai fie ceva. E prea frumosă viața pe pământ dacă știi să ți-o faci ca să mai fie ceva de trăit după…. Am scris în unul din caietele mele… M-am rugat lui Dumnezeu: dacă e să ne reîncarnăm, pentru nimic în lume să n-o facă. Sunt în stare să fac orice să nu mă mai nasc, din cauză că iubesc viața foarte mult.

Citește și  Loredana Chivu și Simona Trașcă, gest incredibil în club. Bărbații s-au șocat când au văzut

draga olteanu matei

Mă bucur de fiecare lucru, că suntem aici, că stăm de vorbă, că ați trecut să mă vedeți… La UNITER și la alte mari festivaluri de gen se dau fotografiile celor care au dispărut… Nu se gândește nimeni că acei oameni au fost cunoscuți în rolurile pe care le-au avut, nu ca oameni în viața reală, care au imbătrânit. I-am și spus lui Caramitru, nu mă pune pe mine asta de acum, pune-o p-aia care a fost și a jucat….acela e chipul pe care îl știu și l-au iubit oamenii…”, a declarat Draga Olteanu Matei la TVR 2.

Generația de aur a teatrului și filmului românesc

A jucat în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru și 100 roluri în televiziune. Draga Olteanu Matei a terminat Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale” în 1956. În același an a debutat în piesa “Ziariștii” de Alexandru Mirodan. Printre spectacolele unde a avut prestații extraordinar s-a numit “Coana Chirița”, “Gaițele”,  “Căruța cu paie”, “Hagi Tudose”, “Domnișoara Nastasia. După pensionarea sa din Teatrul Național s-a retras la Piatra Neamț. Aici a înființat compania teatrală Teatrul Vostru.

Citește și  Lili Sandu a ales numele bebelușului după ce l-a visat

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.