Sora lui Culiță Sterp bănuiește cum au reușit să intre hoții în casă. Când își va termina poliția treaba

Până acum poliția n-a reușit să afle nimic, motiv pentru care artistul a spus că pune la bătaie 25.000 de euro pentru cel care va da o pistă.

Sora lui Culiță e aproape sigură că hoții au intrat la pont și au știut exact că atunci când vor da spargerea nu va fi nimeni acasă. În plus, ea spun că hoții au știut exact unde se afla seiful.

Înainte să plec, Doamne, a avut mama o cutie cu o sumă de bani, destul de mulți, cam în jur de 10.000 de euro

„A doua zi să vedem că erau deranjate și celelalte două camere, haine trase de prin dulapuri și scormonit peste tot, dar ce credeți, hoții au știu de seif, eu am zis că au tras haine de prin dulap și au căutat doar așa, ca să inducă în eroare.

Citește și  Hoții i-au furat portofelul Monicăi Tatoiu

Înainte să plec, Doamne, a avut mama o cutie cu o sumă de bani, destul de mulți, cam în jur de 10.000 de euro, i-a avut sub pat, unde dormea ea. Eu i-am luat de acolo și i-am pus deasupra la seif, înveliți de ceva și parcă m-am gândit așa, dar cumva zâmbind, Doamne îi pun aici, dacă ar fi să umble cineva la seif i-ar lua și pe ăștia, de ce îi pun în același loc?

Am mai avut eu o poșetă în dulap, unde dorm eu, era trasă pe jos poșeta, haine trase de prin dulap, dar nici măcar nu era umblat în ea

Dar cumva așa mi-a trecut prin cap. Deci ăia erau neatinși, am mai avut eu o poșetă în dulap, unde dorm eu, era trasă pe jos poșeta, haine trase de prin dulap, dar nici măcar nu era umblat în ea, au căutat la mișto, mă gândesc eu, din moment ce nu au luat nimic”, a mărturisit Geta Sterp, potrivit Wowbiz.

Citește și  Irinel Columbeanu, dezvăluiri fără perdea despre Monica Gabor. De ce a fost numită scorpia de la Izvorani