Sora lui Pepe dă de pământ cu artistul. Nu m-a ajutat niciodată

În vârstă de 19 ani, sora lui Pepe, Rebeka, face declarații uluitore despre fratele său. Nu m-a ajutat niciodată și nu suntem apropiați.

Chiar dacă artistul susține că are o legătură frumoasă cu sora pe care o iubește, Rakula dezminte totul. Nu m-a ajutat niciodată și nu suntem apropiați.

Sora lui Pepe dă de pământ cu artistul. Nu m-a ajutat niciodată

Pepe a mai primit o palmă de la viață. De data asta, sora sa a rupt pisica în două și a făcut dezvăluiri incredibile despre cântăreț. Ea spune că acesta a mințit atunci când a spus că între ei este o relația frumoasă, pentru că adevărul este cu totul altul. Tânăra susține că niciodată cântărețul nu a vrut să o ajute pe plan muzical. Mai mult, aceasta declară că atunci când vrea să vorbească cu el, acesta refuză.

Cred că în toată viața ne-am văzut de șase ori

„Nu am o relație atât de apropiată cu Pepe. Cred că în toată viața ne-am văzut de vreo 6 ori. Ultima dată când ne-am văzut a fost în momentul în care tata a fost operat. Asta se întâmpla în urmă cu doi sau trei ani. Tatăl meu vrea ca eu cu frații mei să fim foarte apropiați, dar ei țin distanța față de mine. Eu încerc, dar dacă văd că sunt refuzată și nu am cum să insist atât de mult.”, a spus tânăra pentru cancan.ro. Totodată, acesta se plânge că nu are încurajare din partea familiei, desi Pepe ar fi putut să facă multe lucruri pentru ea.

pepe si rebeka

„Pepe nu m-a ajutat niciodată și există și conversații în care eu îi trimit cover-urile mele și el nu-mi răspunde la telefon. O singură dată mi-a răspuns, acum doi ani, când i-am trimis un cover și mi-a zis E mai ok!. Dar, nu mi-a dat aripi și nici nu m-a încurajat în vreun fel. Eu am așteptat întotdeauna o părere din partea lui. Sunt dezamăgită pentru că aș fi vrut să am parte de încurajare măcar din partea familiei, dar nu o am din partea lui. Eu cred că el a înțeles că vreau să mă ridic pe numele lui, dar eu nu vreau asta. Faptul că are barul acela pe care-l face online … a chemat multe alte fete, iar eu nici măcar nu știu cum arată barul acela online. Mi-aș fi dorit să cânt lângă el, dar nu se poate”, a adăugat tânăra.

Tata susține că Pepe nu e vinovat

Legat de divorțul dintre cei doi, Rebeka spune că nu a știut nimic, dar tatăl său susține că artistul nu e vinovat. “Nu am fost niciodată pusă la curent cu ce se întâmplă în viața lor. Știu că s-au despărțit, asta e sigur. Dar, mai mult de atât chiar nu știu. Nu știu de când durează problemele între ei. Tata mi-a spus că Pepe n-are niciun fel de vină în ceea ce s-a întâmplat între ei doi. Tatăl meu este neutru în situația asta”, a spus aceasta. Rebeka este sora secretă a artistului, care este ținută într-un con de umbră. Tânăra își duce existența alături de mama sa.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.