Sorina Guță este în stare de șoc. Mai multe persoane i-au atacat familia, iar poliția nu a făcut nimic

Artista susține că mai mulți bărbați cu pumnale au intrat în casa ei noaptea și l-au bătut unul dintre nepoții acesteia, dar nimeni nu știe care a fost motivul acestei nenorociri.

Au intrat, la ora 2.00, peste noi în casă, am dus copiii minori din casă la oameni, la străini, la vecini

„Ieri l-au chemat la City Shopping și au venit trei sportivi criminali, tatuați, dintr-o dată, cu pumnale, l-au nenorocit pe nepotul meu, pe cumnatul meu, mai e un băiat care a fost cu nepotul meu. (…)

Azi noapte au intrat, la ora 2.00, peste noi în casă, am dus copiii minori din casă la oameni, la străini, la vecini. Astăzi nu mai ținem niciun copil în casă”, a declarat Sorina Guță pentru Antena Stars.

Citește și  Cine e bărbatul care a pălmuit-o pe Daniela Gyorfi. Vedeta a recunoscut totul în emisiunea lui Denise Rifai

Ea susține că poliția din Timișoara e coruptă

Deși a apelat la oamenii legii, Sorina spune că oamenii legii nu au făcut nimic, pentru că sunt corupți, de aceea se simte fără apărare și nu știe cui să mai ceară ajutorul.

„Nu îi ia organele de Poliție. Au intrat peste noi în casă și ne-am ascuns și am fugit. A pus o sumă de bani (n.r o familie) am înțeles 9, 10 mii, au plătit. Să știți că fug din casă!

Nu se lasă până nu ne ia și fetele minore din casă și le duce în pădure. Sunt dovezi și martori. Poliția din Timișoara e corupută. Am cerut protecția Poliției, nu vine nimeni”, a mai spus cântăreața.